Cum se descurcă George Clooney în rolul de tată la 56 de ani?

simeon stalpnicul png
Între cei doi soți este o diferență de 17 ani Foto: Arhivă personală

Actorul George Clooney ( 56 ani) se adaptează cu dificultate noului rol de tată. Întrun interviu recent, acorul hollywoodian mărturisește care sun schimbările care s-au produs în viața sa de când au venit pe lume gemenii săi .

Statutul de părinte este unul complex, obositor, dar plin de satisfacții chiar și pentru cineva celebru precum George Clooney, devenit  tată la 56 de ani . Au trecut doar câteva luni de la nașterea lui Alexander și a Ellei, iar vedeta încă încearcă să se adapteze la noile schimbări din programul său de până acum .

„ Tot timpul trebuie să curăț mâncare de bebeluș de pe hainele cu care ies în oraș sau pe platou. Brusc am devenit responsabil pentru viața altcuiva, iar acesta este un pas imens care mă înfioară. “ Din fericire, soția lui Clooney se descurcă mai bine decât actorul la capitolul creșterea copiilor și este dispusă să îl sprijine în procesul de adaptare. George mărturisește: “ Amal este ca un atlet, nu stă nici măcar o secundă, se descurcă minunat.”

simeon stalpnicul png
Clooney și Amal au devenit părinți la începutul acestei veri Foto: Arhiva personală

Se pare că actorul învață repede care sunt noile sale îndatoriri și le duce la îndeplinire cu plăcere: “ Momentan rolul meu este de a schimba scutece și de a-i plimba în brațe prin casă. Chiar nu mă așteptam să devin tată de gemeni la vârsta de 56 de ani . Viața este imprevizibilă așa că nu are rost să îți faci planuri pe termen lung.” 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
cub cristian arsinel png
Athos Salome jpg
cub arsinel fii png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
usa hot apartament
20 jpg
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png