Ce meserie bizară a avut Celentano din Las Fierbinţi înainte de fi faimos: „Am pierdut foarte mulți bani”

Actorul şi scenaristul Adrian Văncică, celebru în special pentru rolul beţivului Celentano, din “Las Fierbinţi”, a avut un trecut încercat. Pentru că înainte să devină vedeta de azi, actorul a pornit de jos şi a muncit pe brânci în Coreea de Sud. Avea 25 de ani pe atunci.

Ce meserie bizară a avut Celentano. Foto: colaj/Facebook Las Fierbinț i/ Adrian Văncică
Ce meserie bizară a avut Celentano. Foto: colaj/Facebook Las Fierbinț i/ Adrian Văncică

 Celentano din Las Fierbinți nu a fost dintotdeauna celebru

Adrian Văncică, cel care îl interpretează pe Celentano în serialul „Las Fierbinți” a oferit la un moment dat un interviu în care a povestit unde a lucrat înainte să devină celebru. Bărbatul a terminat Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale din București”, specializarea actorie, scrie showblitz.ro.

Chiar dacă este extrem de talentat, el nu a fost dintotdeauna celebru. Acum, este angajat al Teatrului Nottara din Capitală și apare și la PRO TV, însă a stat timp de un an în Coreea de Sud, acolo unde a lucrat într-un parc de distracții.

Celentano a stat în Coreea de Sud

Adrian Vănică a trăit și în Coreea de Sud Foto: pro tv
Adrian Vănică a trăit și în Coreea de Sud Foto: pro tv

,,Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci cand a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulți bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câștiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracții, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje.

Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experiență mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am facut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai multi ruși, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România. În momentul în care eu plecasem din Romania, făcusem câteva filme, câteva piese de teatru, jucasem cu nume mari. Avusesem și o mică emisiune la Pro TV, dar care s-a terminat repede”, povestește Celentano.

Cum e să interpreteze rolul lui Celentano

Adrian Văncică a mai vorbit și despre cum este să interpretezi rolul lui Celentano și spune că după două zile de filmare încep să-l doară ochii.

,,După două zile de filmare mă dor ochii. Pentru că eu niciodată nu-mi văd partenerii cu care joc, mă văd pe mine. Zici că-s Al Pacino în Parfum de femeie, nu văd nimic in jur. Pe bețivii pe care îi imit i-am cunoscut la bloc, sunt trei la numar, iar nici unul, niciodata, nu îl recunoaște pe celălalt”, a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net