Ce meserii au avut vedetele înainte de a fi celebre. Cum și-au câștigat pâinea Mihai Găinușă, Toma Cuzin și Adrian Văncică

Ultima actualizare:

    „Viața te aruncă pe unde nu crezi”, spune Mihai Găinușă
„Viața te aruncă pe unde nu crezi”, spune Mihai Găinușă

Înainte de a deveni celebre la tv, multe dintre persoanele publice de acum şi-au câştigat pâinea lucrând în domenii dintre cele mai variate. De exemplu, fostul cârcotaş Mihai Găinuşă a muncit într-o centrală telefonică, actorul Adrian Văncică a fost animator într-un parc de distracţii, Toma Cuzin sau Radu Ille au fost mineri, iar Vasile Calofir a dormit în gară.

Munca este sănătoasă şi nu este ruşinoasă, spune un vechi proverb românesc, iar multe dintre vedetele noastre au făcut în tinereţe joburi la care nu te aştepţi.De exemplu, Mihai Găinuşă (50 de ani), fostă vedetă la “Cronica Cârcotaşilor”, i-a povestit Nataşei Culea, în emisiunea „BookMedia” de la A7TV, că a lucrat într-o centrală telefonică.

„Terminasem un liceu industrial de profil, de poştă şi telecomunicaţii, am fost distribuit într-o centrală telefonică unde nu ştiam să fac nimic. Patru ani de zile am luat un salariu binemeritat acolo. După care am zis că nu o să pot să-mi petrec toată viaţa într-o centrală şi am zis să fac ceva. Aveam un viitor asigurat pe vremea aceea, dar s-a văzut că era o idee greşită deoarece Romtelecomul de atunci s-a vândut. Şi foarte multă lume a fost dată afară, s-au schimbat şi timpurile, mă rog, s-a trecut la smartphone. Tehnologia a evoluat şi pentru mine a fost simplu, pentru că nu eram în ea, n-aveam nicio legătură. Dar viaţa te aruncă pe unde nu crezi”, a povestit Găinuşă.

Celentano a lucrat ca animator în Coreea de Sud

Şi Adrian Văncică (44 de ani), alias Celentano din serialul “Las Fierbinţi”, a făcut altceva înainte de a fi actor.„Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal, am lucrat acolo într-un parc de distracţii imens. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clovnerie, jongle­rie, show-uri de stradă, intram în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experienţă mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă, pentru că eram acolo cu mai mulţi ruşi, bulgari, moldoveni”, a povestit Adrian Văncică pentru Rock FM, la emisiunea “Morning Glory”. 


    Adrian Văncică, alias Celentano din „Las  Fierbinți”, a început munca în domeniul divertismentului ca animator
Adrian Văncică, alias Celentano din „Las Fierbinți”, a început munca în domeniul divertismentului ca animator

Toma Cuzin şi Radu Ille, mineri


    Toma Cuzin a lucrat  în mină un an și jumătate.  Apoi a trecut la dansuri
Toma Cuzin a lucrat în mină un an și jumătate. Apoi a trecut la dansuri

Iar colegul său din acelaşi serial, Toma Cuzin (43 de ani), personajul lui Firicel, a făcut şi el multe alte lucruri.

„Am fost dansator la «Doina Gorjului», miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp şi altele. Am lucrat miner un an şi jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcţia de miner, în funcţia de balerin”, a povestit Toma Cuzin. Meseriile pe care le-a practicat cu mare plăcere l-au ajutat foarte mult în cariera de actor, de mai târziu. „Capeţi o uşurinţă în a te adapta oricărei situaţii, te transpui mai uşor în pielea personajului”, spune actorul, născut în Drăgăneşti-Olt.


    Radu Ille
Radu Ille

Şi cântăreţul de muzică etno Radu Ille (51 de ani) a fost miner înainte de a profesa ca actor şi a avut o tinereţe grea. Artistul nu poate uita perioada din 1994, când a muncit cot la cot cu ortacii, în Mina Vulcan. În amintirea acelor vremuri grele, când nu ştia dacă mai vede lumina zilei, artistul spunea la un moment dat că va filma o peliculă despre greutăţile prin care a trecut în viaţă.

Şi actorul Vasile Calofir (47 de ani) a avut o perioadă grea şi o vreme a dormit în gară. Apoi a devenit actor, a jucat în “Numai iubirea” şi apoi a ajuns vedetă de teatru şi televiziune. „Am sosit în Bucureşti cu o hârtie de zece mii de lei vechi, aia roşiatică. Atât a avut maică-mea să-mi dea. Şi cu o geantă cu nişte haine, două bucăţi mari de brânză, nişte slănină, două pâini şi o baionetă din 1916. Câteva luni am dormit în Gara de Nord. Nu ştiam pe nimeni, n-aveam pe nimeni aici”, a povestit actorul.


    Vasile Calofir
Vasile Calofir

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net