INTERVIU Adrian Vancică, alias Celentano din Las Fierbinți, a împlinit 45 de ani. Ce dorință neîmplinită are

Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul "Las Fierbinți", de la Pro TV, este Celentano, bețivul satului, jucat cu măiestrie de Adrian Vancică, actorul care a împlinit 45 de ani pe 18 martie.

cub Adrian vancica png

Click! a stat de vorbă cu el chiar de ziua lui și puteți citi în continuare un scurt interviu, oferit în exclusivitate pentru cititorii noștri.

  • Click!: La mulți ani pentru cei 45 de ani pe care îi împliniți! Cum ați început ziua de naștere?

Adrian Vancică: Mulțumesc mult de tot! Am primit cadouri de la familie, de la copii, însă sunt prea intime ca să le spun, lucruri la care țin, vreau să le păstrez pentru mine.  

  • Ce mai faceți zilele astea?

De 10 ani fac cam aceleași lucruri, "Las Fierbinți", care se vede pe micile ecrane. Am mai fost cu teatrul, am mai fost cu stand up-ul, acum în ultimii ani mai mult cu serialul, scris scenarii, jucat, că na, doi ani de pandemie au modificat lucrurile. Acum a început și nebunia asta de război pe lângă noi...

  • Și scenariul episodului de joi seară al serialului "Las Fierbinți" era scris tot de dumneavoastră...

Da, da, am scris multe episoade, nu mai stau să le număr, dar sigur am peste 100 de scenarii. Le număr când se va termina.

  • La teatrul Notarra mai faceți ceva?

Nu mai sunt la teatru de vreun an și jumătate.

  • Știu că sunteți din Târgoviște, mai mergeți acolo?

Părinții mei sunt acolo, mai merg rar, de câteva ori pe an, e mai ușor pentru mine să vină ei aici. Ei pot să rămână la mine, eu nu vreau să mai rămân acolo, peste noapte cum ar veni.

  • Sunteți ocupat cu scrisul...

Scrisul îmi ocupă foarte mult timp și n-am mai făcut alte filme, pentru că dacă aș pleca pe undeva câteva zile să filmez pentru altceva m-ar scoate din ritmul meu.

  • Pentru rolul lui Celentano trebuie să aveți barbă. Nu vă deranjeză?

M-am învățat de atâția ani și e foarte bine că îmi iau un aparat de ras cred că la vreo cinci ani. Că dacă mă bărbieresc doar vreo trei luni pe an, nu-mi trebuie.

  • Ce vă doriți de ziua dumneavoastră? Azi nu filmați...

Așa e, azi nu filmez, da (n.r. vineri, 18 martie). Îmi doresc mai mult timp, dar nu se poate.

  • Mai mult timp liber?

Nu mai mult timp liber, că mai mult timp liber aș putea să-mi iau, nu-i asta o problemă, să zicem. Mai mult timp pentru că mi se pare că se întâmplă lucrurile prea repede. Totul e prea repede, nici nu știu când au trecut anii. Trec cu o viteză incredibilă. Și eu sunt atât de pretențios, că vreau exact ce nu se poate. În rest, liniște, să se termine totul odată. Liniște și soare, și să nu înnebunim la cap, pentru că e ușor să o iei razna după doi ani de pandemie și acum cu războiul asta.    

  • Fetițele dumneavoastră vă calcă pe urme, le place ceea ce faceți?

Le place și sunt talentate din câte îmi dau eu seama și le recunosc talentul. Acum mai este până să hotărască pe ce drum vor merge mai încolo.

Citește și: Cum arată în realitate «divele» din Las Fierbinţi!

Ce ar trebui să știi despre Adrian Văncică

  • Născut în Târgoviște, Adrian este fiul lui Ion Văncică și al Mariei Ionescu de la Brad, nepoata lui Ion Ionescu de la Brad.
  • A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie, la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu.
  • A fost angajat ca actor la Teatrul Nottara din București.
  • Pentru serialul "Las Fierbinți" a scris scenariul a peste 100 de episaoade, unele replici sau monologuri devenind virale. Tot el a fost și producătorul filmului "The Last Day".
  • A fost nominalizat la Premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar în 2009 pentru rolul Vali Iordache din filmul "Boogie" și în 2018, pentru rolul polițistului din "Ultima zi".
  • Înainte de a juca în "Las Fierbinți" a mai jucat în alte două seriale la Pro Tv, în "Vine Poliția" și "State de România".
  • Primul serial în care a jucat s-a numit "Vertiges" în 2001, primul său scurt metraj a fost "Visul lui Liviu" în 2004, iar primul film - "Hârtia va fi albastră", în 2006.
  • Actorul este căsătorit cu Elena Văncică și este tatăl a două fetițe, Mara și Theo.
  • O vreme, în tinerețe, a lucrat într-un parc de distracții din Coreea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net