Cea mai mare frică a lui Theo Rose înainte de a deveni mamă: „Nu știu cât e de comodă”

Theo Rose a dezvăluit care este una dintre cele mai mari frici pe care le are înainte de a deveni mamă. Ce o îngrijorează atât de mult pe artistă?

theo rose insarcinata (1) jpg

Cea mai mare frică a lui Theo Rose înainte de naștere

Theo Rose se află în cea de-a 8-a lună de sarcină, iar artista se gândește cu drag la momentul în care își va ține puiul în brațe. Frumoasa artistă a radiat pe tot parcursul sarcinii, mai ales că și-a dorit un copil extrem de mult, și iată că Damian Anghel este cel care a făcut-o mămică. Acum cei doi așteaptă cu nerăbdarea marele moment în care micuțul Sasha, asa cum își doresc să îl numească pe băiețel, va veni pe lume. Frumoasa mamică a început de mult timp să cumpere fel și fel de lucrușoare pentru micuțul ei Sasha pe care așteaptă din moment în moment să îl aducă pe lume. Recent artista a cerut sfatul fanilor pe Instagram cu privire la un obiect esențial pe care l-a achiziționat pentru bebeluș. Este vorba despre cădița pentru cel mic din care, Theo, se teme ca acesta să nu alunece. Cei de la magazin au asigurat-o că este potrivită și că nu are motive de îngrijorare. 

theo rose primele imagini cu burtica de gravida cum a aparut cantareata pe retelele sociale 5 jpg

„O întrebare! Voi v-ați spălat bebelușii în cădiță de asta specială?  Am fost în mall, i-am cumpărat o cădiță de care am văzut și eu, dar sinceră să fiu nu știu cât e de comodă.

Ce ziceți? Credeți că o să vadă bocuțele lui această cădiță? Am întrebat dacă trebuie să iau o salteluță ceva, o pernuță și cică nu, că nu alunecă. Am zis că dacă vine copilul la pachet cu antiderapante, eu sunt fericită”, a mărturisit cântăreața pe InstaStory.

Artista are poate atât de multe îngrijorări și din cauza faptului că în timpul sarcinii s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. De asemenea, recent medicii au sfătuit-o că ar fi bine să nască prin cezariană pentru că bebelușul are cordonul ombilical în jurul gâtului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net