Theo Rose, forțată să nască prin cezariană. Ce probleme are cu sarcina: „Copilul are cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului!"

Ultima actualizare:

Theo Rose are probleme cu sarcina! Click! îți spune cu ce riscuri se confruntă frumoasa artistă!

theo rose insarcinata (1) jpg

Theo Rose se află în cea de-a 8-a lună de sarcină, iar artista se gândește cu drag la momentul în care își va ține puiul în brațe. Frumoasa artistă a radiat pe tot parcursul sarcinii, mai ales că și-a dorit un copil extrem de mult, și iată că Damian Anghel este cel care a făcut-o mămică. Acum cei doi așteaptă cu nerăbdarea marele moment în care micuțul Sasha, asa cum își doresc să îl numească pe băiețel, va veni pe lume. De-a lungul sarcinii, Theo s-a confruntat cu anumite probleme pe care a reușit să le depășească, însă recent medicii i-au dat o veste îngrijorătoare artistei, motiv pentru care au sfătuit-o să nască prin cezariană, deși artista și-ar fi dorit o naștere naturală. Într-un interviu pentru Pro TV, artista a dezvălui totul:

Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană având în vedere că am un copil destul de mare. Are 3 kilograme, ideea e că e foarte osos, mi s-a explicat, problema e că e copilul lung, e gras. Este cu capul în jos, pregătit! Există și teama de naștere, de durere și în cazul nașterii naturale, și în cazul operației de cezariană, doar că sunt împăcată cu gândul că e absolut firesc să trec prin asta, dar că toate o să-mi treacă când o să-mi văd copilul."

theo rose interdictii alimentare 4 jpg

Motivul pentru care Theo Rose trebuie să facă cezariană

Theo Rose  întâmpină anumite complicații în sarcină astfel încât, pentru binele copilului este nevoie să apeleze la operația de cezariană. „Are și cordonul în jurul gâtului, eu îmi doresc să încerc, dar dacă doamna doctor ne recomandă să facem cezariană, o să facem, ca să nu punem pe nimeni în pericol', a explicat Theo Rose la un post de televiziune.", a mai adăugat artista pentru sursa citată.

Totuși, Theo este încrezătoare și mai nerăbdatoare ca oricând, iar recent deja s-a apucat să facă cumpărături pentru micuțul ei. Recunoaște că este emoționată și că avea nevoie de copilaș în viața ei. „Am emoții acum și după naștere cum o să mă descurc cu bebelușul. E o prezență nouă, dar permanentă. Abia l-am așteptat. Cred că o să plâng, sunt foarte emoționată când mă gândesc și mă bucur că am făcut copil chiar într-un moment în care îmi doream copil. Unii zic că suntem prea tinere să facem copil acum, dar eu zic că e momentul potrivit, cred că aveam nevoie de asta, de copil".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net