Au început filmările pentru sezonul 3 din „Clanul”. Theo Rose n-are stare și filmează în continuare

Ultima actualizare:

Așa cum Click! a anunțat deja, s-a dat startul pentru filmările sezonului 3 din „Clanul”, ce va fi difuzat, toamna aceasta, la Pro TV. Noi îți mai spunem câteva secrete de pe platourile de filmare, dar și ce face Theo Rose, care se pregătește să devină mămică.

Theo Rose, nu se lasă! Filmează pentru noul sezon din „Clanul”
Theo Rose, nu se lasă! Filmează pentru noul sezon din „Clanul”

Ei bine, gașca din „Clanul” s-a reunit și au început din nou filmările pentru serialul de la Pro TV. S-a întors și Codin Maticiuc din SUA, unde a filmat pentru „Miami Bici2” și chiar și Theo Rose e pregătită.... să nască și apoi să se întoarcă la filmări. Cu toate că este liberă, artista nu s-a putut abține și a mai filmat câteva cadre pentru noul sezon. După ce va naște, Theo Rose va sta doar o lună acasă, iar mai apoi se va întoarce pe platourile de filmare.

Theo Rose, la filmările videoclipului „Amanta Ta”
Theo Rose, la filmările videoclipului „Amanta Ta”

Recent, Theo Rose a filmat pentru videoclipul piesei „Amanta Ta”, melodie ce aparține prietenei sale, Alessandra. În videoclip, Alessandra și Theo își dau seama că iubesc același bărbat.

Dar, să ne întoarcem la filmările pentru „Clanul”, la colegii actriței, care au făcut câteva declarații cu privire la noul sezon.

Denis Hanaganu, bucuros că s-au reluat filmările
Denis Hanaganu, bucuros că s-au reluat filmările

Denis Hanganu: „E un moment de bucurie”

Denis Hanganu, cel care îl interpretează pe Tudor Achim, este cât se poate de fericit că a revenit la filmările serialului. Referitor la sezonul cu numărul 3, Denis Hanganu mărturisește că va fi plin de tensiune și răsturnări de situație.

„Gata. E oficial. Vestea așteptată de toată lumea a prins contur astfel încât începem filmările pentru sezonul 3 din „Clanul”. E un moment de bucurie în ceea ce mă privește, fiindcă realizez cât de mare e interesul românilor pentru serialul nostru. E ceea ce ne-am dorit până la urmă, și anume să oferim celor din fața micilor ecrane un produs cinematografic de calitate sau, cum îmi place mie să spun, cel mai bun serial de acțiune românesc difuzat pe TV. Sunt convins că va fi un sezon plin de tensiune și multe răsturnări de situație, așa cum v-am obișnuit. Dacă vreți să știți mai multe lucruri și să aflați detalii de la filmări despre noul sezon, vă invit să fiți alături de mine pe rețelele de socializare, unde promit că o să vă țin la curent cu chestii interesante de pe platou. Tot ce pot să mai spun este că nu veți regreta, cu siguranță, dacă veți urmări în continuare povestea personajului principal, Tudor Achim. Vă mulțumesc!”, a spus Denis Hanganu.

Marian Olteanu s-a întors la filmările pentru „Clanul”
Marian Olteanu s-a întors la filmările pentru „Clanul”

Pe de altă parte, Marian Olteanu, a declarat că, anul trecut, se dădea startul filmărilor pentru primul sezon al acestei producții. În ceea ce-l privește pe David Pribeagu, Marian Olteanu mărturisește că, personajul pe care îl interpretează, va trece prin schimbări radicale.

„Anul trecut pe vremea asta filmam pentru primul sezon. Nu văzusem nimic, nu știam cum o să arate, dar eram convins că o să prindă și că oamenii se vor conecta cu serialul din prima, pentru că știam cât de mult profesionalism este în spate. Așa a și fost. Acum nu-mi vine să cred că, la un an distanță, filmăm pentru sezonul trei. Și asta pentru că toată echipa a făcut o treabă extraordinară, iar cei de acasă ne-au fost alături în număr mare. E foarte multă muncă în spate, iar aprecierile lor contează foarte mult pentru noi toți. Vor fi schimbări majore pentru personajul meu, David, sunt și eu surprins pe măsură ce citesc scenariul și abia aștept să văd cum vor percepe cei de acasă tot ce se va întâmpla cu el”, a spus interpretul lui David Pribeagu.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net