La muncă şi de Paşte, dar nu oriunde, ci în Los Angeles! Codin Maticiuc și BRomania au început filmările la „Miami Bici 2”

Ultima actualizare:

Schimbare de registru pentru Codin Maticiuc, pe care în ultima vreme îl vedeţi în rolul simpaticului Iulică din „Clanul”, partenerul de nelegiui-ri al lui Pelicanul. După ce a terminat filmările pentru serialul de la Pro Tv, actorul a fugit în Los Angeles să-i dea viaţă lui Ilie din „Miami Bici2”, alt personaj îndrăgit de spectatori.

Codin Maticiuc  și BRomania au  început filmările  la „Miami Bici 2”
Codin Maticiuc și BRomania au început filmările la „Miami Bici 2”

Anul acesta nu a fost un Paşte obişnuit şi liniştit pentru Codin Maticiuc (42 de ani) şi gaşca lui de prieteni. Pentru că în loc să sărbătorească cu familiile în ţară, să ciocnească ouă roşii şi să mănânce miel sau drob, împreună cu BRomania şi regizorul Jessus del Cerro au zburat în Los Angeles unde s-au apucat chiar în ziua de Paşte să lucreze şi să filmeze pentru cea de-a doua parte a filmului „Miami Bici2”. O comedie mult aşteptată de fani, care momentan se mulţumesc să-i urmărească personajul lui Iulică din serialul „Clanul”.

Codin Maticiuc, schimbare de look pentru rolul lui Ilie
Codin Maticiuc, schimbare de look pentru rolul lui Ilie

La «Clanul» s-au terminat filmările pentru sezonul 2

Cum filmările pentru serialul de la Pro TV au intrat în pauza dintre sezoane, iar podacstul pe care-l face împreună cu Anghel Damian - „La Mijloc” este tot în pauză, actorul şi producătorul Codin Maticiuc, împreună cu colegii lui, au fugit peste Ocean ca să înceapă filmările cu echipa de acolo. Deja au început să apară fotografii de pe la filmări şi se poate observa noul look afişat de Codin: s-a făcut blond! Cine îl urmăreşte pe reţelele sociale poate vedea story-uri cu colegii lui de filmare şi imagini cu toată echipa în acţiune. S-ar părea că echipa este cam aceeaşi, dar cu siguranţă că vor fi şi noutăţi, actori noi pe care îi vom descoperi atunci când va fi lansat filmul. 

În „Clanul” este Iulică,  partenerul lui Pelicanul
În „Clanul” este Iulică, partenerul lui Pelicanul

„Abia aşteptăm să filmăm pentru Miami Bici 2 şi să revenim cu un produs foarte interesant. S-au cam decalat filmările din cauza altor proiecte, dar acum am găsit timp să îl facem. Ştim că telespectatorii îl aşteaptă”, ne-a povestit Jesus del Cerro la premiera comediei „Ramon”, film pe care l-a şi regizat.

Iar Codin a povestit pe contul lui de YouTube: „Vă salut din Los Angeles unde sunt alături de Jesus del Cerro, regizorul «Miami Bici», pentru că - ce credeţi?, am început să ne pregătim pentru Miami Bici 2! Căutăm locaţii potrivite în care să filmăm şi simt că Los Angeles este unul dintre oraşele care ne va da nişte cadre senzaţionale. Staţi cu ochii pe canalul meu fiindcă o să mai postez din toată aventura asta cu noul film şi o să vă fac cunoştinţă cu cei care vor lucra alături de mine”, a spus acesta.

S-ar părea că au început în forţă cu filmările şi sperăm că vor face treabă bună!

image

Tată de nota 10: «Sunt schimbător de scutece»

Ani întregi a fost un băiat de bani gata pus numai pe distracţie, însă acum a reuşit să-şi schimbe imaginea. Codin Maticiuc a devenit un bărbat responsabil, face acte caritabile, scrie cărţi, este producător de film, actor şi a devenit tată şi un partener responsabil. „Sunt schimbător de scutece şi hăinuţe, mai nou! Fetiţa mea este totul pentru mine, sunt îndrăgostit de ea”, ne-a declarat Codin Maticiuc despre Smaranda, fiica lui. Micuţa a venit pe lume în aprilie 2019, iar de atunci actorul s-a schimbat, la fel şi viaţa lui. „Am doi copii deja, iubita mea mai avea unul. Cu băiatul ei, Mario Dan, mă înţeleg extraordinar. E prietenul meu cel mai bun, m-a bătut la FIFA. Îmi mai doresc copii, mi-aş dori să şi adopt unul”, a mai declarat Codin Maticiuc care mai are de anul trecut o fiică, Ilincuţa, aşa cum o alintă.

Codin Maticiuc re o familie superbă alături de Ana Pandeli
Codin Maticiuc re o familie superbă alături de Ana Pandeli

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net