Theo Rose așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va aduce băiețelul pe lume. „Curaj, găină, că te tai!”

Mai este puțin și una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară, Theo Rose (25 de ani), va deveni mămica unui băiețel. Însă, chiar dacă este o bucurie imensă pentru artistă, ea trece printr-o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional. Aceasta așteaptă cu nerăbdare să își țină copilul în brațe și are vise cu momentul nașterii.

Theo Rose, emoționată de momentul în care va da naștere băiețelului ei / Foto: Instagram
Theo Rose, emoționată de momentul în care va da naștere băiețelului ei / Foto: Instagram

În doar două luni, cântăreața Theo Rose (25 de ani) își va strânge copilul la piept, iar gândul că mai are foarte puțin până la acel moment, o face să viseze la cum va arăta viața sa după ce va naște. Ea a publicat o imagine și un mesaj pe rețelele de socializare în care descrie ce vise are în ultimele luni de sarcină și prin ce momente trece.

Theo Rose: „Ultima perioadă e încărcată de emoții”

„Visez de câteva nopți numai posibile variante de naștere. Am visat că a scos copilul mâna prin burta mea și că stăteam și eu și încă două orașe să ne uitam la el cum respiră prin crăpătură. I-am rugat pe doctori să-mi pună măcar un fermoar, să nu-i fie frig. Am visat că m-am ridicat după naștere să-mi iau copilul și mi-a fost întinsă o fetiță născută prematur pe care nu știu ce minte am avut să refuz să o iau acasă.

Ultima perioadă e încărcată de emoții și gânduri de tot felul. Am găsit o rugăciune care zice așa: «O, întru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, caută și mă păzește pe mine, roaba Ta, de frică și de duhurile cele rele care caută să strice lucrul mâinilor Tale, iar când va veni ceasul și timpul meu, izbăvește-mă de dureri. Luminează-mi neputințele cele din timpul ieșirii și dă-mi întărire și putere la naștere.

Fă-o grabnică prin atotputernicul Tău ajutor, că slava lucrului Tău este aceasta și tăria atotputerniciei Tale, lucrul harului Tău și al inimii Tale milostive. Amin!». E clar că s-au mai gandit și altele înaintea mea la tot felul. Curaj, găina, că te tai!” a fost mesajul artistei pe pagina sa personală de Instagram.

Artista va deveni mămica unui băiețel peste două luni, așa că numără zilele până când va naște. Chiar dacă visele neplăcute legate de naștere îi provoacă o teamă, ea vrea să experimenteze cât mai repede viața de proaspătă mămică și să își vadă copilașul.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net