Theo Rose, complet transformată! A pozat aproape goală, în al treilea trimestru de sarcină: „Nu am limite”

Theo Rose se pregătește cu bucurie să aducă pe lume primul său copilaș. Vedeta este extrem de bucuroasă de faptul că va avea un copil și nu ezită nicio ocazie să își afișeze burtica de graviduță. Cât de mult a transformat-o sarcina pe Theo?

cub theo rose png

Theo Rose așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului său copil pe care îl are împreună cu actorul și regizorul Anghel Damian. Artista este însărcinată în 7 luni și, pur și simplu, radiază. Aceasta a mărturisit de curând în emisiunea lui Cătălin Măruță că a ajuns la 58 de kilograme și că pune aproape un kilogram pe zi! Cu toate acestea, artista nu își face griji pentru siluetă, fiind convinsă că va da jos kilogramele acumulate în sarcină. 

Se vede că Theo nu este afectată de kilogramele în plus, mai ales că recent a postat pe Instagram o fotografie dintr-un loc superb în natură, în care se vede cât este de fericită. Sarcina o face tot mai frumoasă pe artista care s-a pozat complet naturală, îmbrăcată într-un body nude care îi scotea burtica în evidență. Aceasta a ales să mai poarte o pereche de pantaloni scurți și o cămașă largă de culoare albă. Theo are un look fresh și simplu care îi scoate frumusețea naturală în evidență.

Theo Rose, pictorial incendiar 

Tot de curând, mult îndrăgita artistă a dezvăluit fanilor pe InstaStory că pregătește un pictorial incendiar din timpul sarcinii! Totuși, Theo a mărturisit că a avut îndoieli inițial cu privire la aceasta ședință foto. 

Am făcut niște poze...ce vorbești! Am făcut niște poze îndrăznețe, am râs cu echipa la final că eu nu am vrut să fac poze de gravidă pentru că, deși îmi place să văd la alte fete pozele acelea clasice de graviduță, eu nu mă regăsesc fiindcă eu nu sunt foarte elegantă și m-aș fi uitat la pozele acelea și nu m-aș fi recunoscut. Și am zis că dacă tot fac chestia asta pentru mine, fie găsesc o idee îndrăzneață, ori nu mai fac deloc.

Și am găsit niște idei pe internet la o fată pe care o urmăream, care tot așa se pozase gravidă și le-am arătat ideile (n.r. echipei) și au construit pe baza imaginilor respective. Și eu le-am zis: Nu am niciun fel de limită, hai să pozăm! Pentru că nu se știe niciodată dacă eu mai arăt așa, e prima dată în viața mea când mai am și eu o formă, hai să facem frumos, să îmi amintesc și eu de mine când am arătat cât de cât a om."

Din ce a lăsat să se vadă pe InstaStory putem vedea cum Theo a ales să poarte câteva outfit-uri care lasă aproape totul la vedere! Artista a ales să poarte peruci și un machiaj fantastic care să îi completeze outfit-urile îndrăznețe. Nu știm când va apărea tot pictorialul, însă cu siguranță fanii sunt nerăbdători. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net