Theo Rose se confruntă cu noi probleme de sănătate! Ce dezvăluiri a făcut actrița serialului Clanul

Aflată în a șaptea lună de sarcină, Theo Rose a întâmpinat, din nou, probleme de sănătate. Actrița serialului  ,,Clanul”, de la Pro TV, le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că starea ei nu este una prea bună.

Theo Rose, mici probleme de sănătate. FOTO: Instagram
Theo Rose, mici probleme de sănătate. FOTO: Instagram

Răcelile din perioada sarcinii reprezintă una dintre cele mai întâlnite probleme în rândul femeilor care se pregătesc să aducă pe lume un copil. Cu această problemă de sănătate se confruntă și Theo Rose în ultimul trimestru de sarcină.

Theo Rose: ,,Nu mai pot să respir”

Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc să devină părinții unui băiețel peste doar două luni. Tinerii îndrăgostiți traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lor și, chiar dacă totul decurge așa cum ei probabil au sperat, micile neplăceri își fac apariția.

Theo Rose se confruntă cu răceala din timpul sarcinii și nu s-a sfiit să-și țină urmăritorii la curent cu evoluția stării sale de sănătate.

„Răcelile din sarcină durează mult mai mult. După ce că sunt în stadiul ăla al sarcinii când începe să mă apese pe plămâni, pe diafragmă, peste tot, o răceală peste chestia asta vine cu și mai mari deficiențe respiratorii. Mi s-au înfundat sinusurile cu totul și m-am ramolit pe aici, m-am dat pe spate. Nu mai pot să respir!”, a povestit Theo Rose, pe Instagram.

Theo Rose ascultă de sfatul medicului

Theo Rose însărcinată. FOTO: Instagram
Theo Rose însărcinată. FOTO: Instagram

În cele povestite de ea, Theo Rose amintea că antibioticele sunt interzise în perioada sarcinii, astfel că medicul care îi supraveghează sarcina i-a recomandat medicație necesară pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.

„Am sunat-o pe doamna doctor, i-am spus care e problema și neavând voie să iau nu știu ce tratament medicamentos, mi-a recomandat un spray nazal, care are efect de 12 ore. Vă spun cinstit, e cea mai mare descoperire a vieții mele, am zis că dacă mi se mai înfundă chiuveta, jur că dau eu cu el acolo, dar îmi e frică că îmi topește țevile. Deci nu se poate cu el! Mi-a salvat viața, nu mai pot! Gata, sunt fericită, respir!”, a continuat vedeta. 

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net