Theo Rose, prima poză cu burtica. Cât de bine arată iubita lui Anghel Damian!

Theo Rose nu se dezice de la cântat, chiar și însărcinată în al doilea trimestru! Iubita lui Anghel Damian și-a etalat burtica de gravidă care, se pare, se vede mai bine ca oricând!

Cât de bine i se vede burtica lui Theo Rose!

Pe contul său de Instagram, Theo Rose a publicat un clip video în care i se vede perfect burtica de gravidă! Artista a avut un concert într-unul dintre restaurantele de lux din București, iar mai apoi, s-a filmat în lift, alături de Anghel Damian.

Îmbrăcată într-o salopetă colorată și foooarte mulată, Theo Rose a făcut deliciul fanilor din social media. Toți i-au putut vedea burtica, în toată splendoarea, care deja s-a conturat și i-a oferit artistei o frumusețe aparte!

Theo Rose așteaptă primul ei copil

La scurt timp după ce presa a aflat că Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu, artista a fost dată de gol, tot în spațiul public, că așteaptă și primul său copil! Constrânsă de situație, Theo nu a avut încotro, așa că a trebuit să recunoască.

A trecut deja de primul trimestru de sarcină, dar arată absolut impecabil! Ce-i drept, o ajută mult și corpul. Fiind slăbuță, lui Theo Rose de-abia acum i se poate vedea, cu adevărat, burtica, după cum puteți vedea în clipul video de mai sus. Cu siguranță multe femei ar vrea să fie în locul ei, mai ales dacă punem la socoteală faptul că majoritatea celor care rămân însărcinate, se aleg și cu ceva kilograme în plus.

„Vă pup de la filmări. E adevărat! O să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați «nepoate» sau «nepoată», depinde. Să fim sănătoși cu toții! „Eu sunt fericită că sunt însărcinată. Sunt foarte fericită că voi avea un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Eu știu că asta mă va împlini cu totul. Abia aștept să transfer grija, că și de asta este anxietatea mea Mă gândeam prea mult la mine și mă gândeam la ce poate să mi se întâmple mie, cât de rău îmi e, dacă mi se întâmplă ceva. Dar nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil. Îți trece. Nu mai ai timp să fii anxios. Îți trece. Trebuie să ai grijă de el, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face. Eu abia aștept chestia asta”, a declarat Theo Rose, potrivit Elle.

Bucuria nu a fost numai a viitorilor părinți, căci tatăl artistei a fost în extaz atunci când a aflat că va deveni bunic!

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați. Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut”, a transmis, încântat, tatăl lui Theo Rose.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net