Theo Rose, răsfățată de echipa de filmare a serialului «Clanul». Ce privilegii are, de când este însărcinată

#Exclusiv Click!

După primul sezon al serialului „Clanul”, care a fost plin de adrenalină, fanii au mari așteptări și în ceea ce privește noile episoade, care vor fi difuzate din 19 februarie la PRO TV. Theo Rose (25 de ani), interpreta unuia dintre personajele principale, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce se mai întâmplă la filmări. Cum este și însărcinată, am fost curioși să aflăm cum se descurcă acum artista pe platouri și când va fi nevoită să ia o pauză, precum și ce pregătește din punct de vedere muzical.

Ne-am întâlnit cu echipa serialului „Clanul” la vizionarea primului episod din cel de-al doilea sezon, care va debuta la PRO TV duminică, 19 februarie, de la ora 20.00. Așa că am profitat de ocazie și l-am întrebat și pe Anghel Damian (31 de ani), care este iubitul lui Theo Rose și, totodată, regizorul și producătorul serialului, ce se mai întâmplă în culise...  

Theo Rose: «Fata măcalarului face foarte bine»

Theo Rose și Anghel Damian se bucură la maximum de iubirea lor
Theo Rose și Anghel Damian se bucură la maximum de iubirea lor

Click!: Ce mai faci, Theo? Și ce mai face Vera, „fata măcelarului”, personajul pe care îl interpretezi în serialul-fenomen de la PRO TV, „Clanul”?

Theo Rose: Fata măcelarului face foarte bine. Sunt foarte fericită și nerăbdătoare să văd cum o să li se pară oamenilor sezonul al doilea, mai ales începutul lui. Pentru că nu doar că se ridică la nivelul primului sezon, ci chiar îl depășește. Acțiunea e foarte tare!

Ce ți s-a părut cel mai greu la filmările pentru „Clanul”?

Mi s-a părut grea „moartea” lui Tătuțu (interpretat de actorul George Mihăiță, n.r.). A fost o stare pe care a trebuit să ne-o inducem. Explozia ne-a ajutat, într-adevăr. Și ne ajutăm unii pe alții din reacții. Eu mă încărcam din reacția Magdei (interpretată de Cătălina Grama alias Jojo, n.r.), iar Florinel (interpretat de Filip Munteanu, n.r.) se încărca din reacția mea. A fost o scenă dificilă, mai ales că scenele de felul acesta se repetă și ele foarte mult. Adică le filmăm de peste 20 de ori.

Pentru tine toată această rutină a filmărilor unui serial e o experiență nouă, față de ce făceai înainte: filmări doar pentru videoclipurile pieselor tale...

Da, pentru că eu nu am făcut până acum film și exact despre asta este vorba. A trebuit să învăț lucruri noi, să deprind niște aptitudini noi și să mă supun unor noi reguli. Pentru că aceasta este o altă lume și lucrurile se întâmplă total diferit față de filmările unui videoclip, de exemplu. E foarte diferit tot.

„M-au ferit de filmările în aer liber”

Scena în care personajul lui George Mihăiță a „murit” a fost foarte dificilă pentru Theo Rose
Scena în care personajul lui George Mihăiță a „murit” a fost foarte dificilă pentru Theo Rose

Dar cum te descurci la filmări de când ești însărcinată. Au colegii mai multă grijă de tine, față de cum a fost la filmările pentru primul sezon?

Sigur că sunt mult mai atenți. Cel mai dificil a fost că am reluat filmările pe timp de iarnă. Atunci când a fost foarte frig, și asta s-a întâmplat de cele mai multe ori, colegii m-au ferit de filmările în aer liber. Au avut grijă de mine dacă s-a întâmplat să mă simt mai rău sau dacă am fost într-o stare mai delicată. M-au menajat. Au avut grijă să fiu acoperită.

Și Anghel Damian, regizorul, care este și iubitul tău, a fost și el mai protectiv?

Pentru sezonul al doilea, am lucrat mai mult cu ceilalți regizori ai serialului, care sunt patru, după ce s-a alăturat echipei - din care fac parte și Cristian Buje, și Peter Kerek, și Millo Simulov - și Mihai Chirilă. Anghel a venit ca director și producător, pentru că el are multe funcții în acest proiect. A venit să supervizeze și a mai venit uneori și doar special pentru mine, ca să se asigure că este totul în regulă și să se asigure că eu mă simt ok. Așadar, totul a fost totul bine.

Bănuiesc că ai avut stări de greață. Cum te-ai descurcat la filmări în acele situații?

S-a mai întâmplat, așa e, mai ales în secvențele în care se mânca. Când eram în primul trimestru, se întâmpla să îmi mai fie greață. De mâncat, nici nu se punea problema, mirosul era problema. Dar nu a fost niciodată ceva foarte grav.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu din vara anului 2022
Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu din vara anului 2022

Ce e nou pentru personajul tău din serial în acest nou sezon?

De exemplu, de când o interpretez pe Vera, niciodată nu am purtat o pereche de jeans la filmări, pentru că personajul meu a purtat, întotdeauna, doar costume. A fost foarte elegantă. Recent am purtat pentru prima dată o pereche de jeans. Și mi-a plăcut, pentru că eu port des așa ceva, în viața reală.

Theo Rose, o lună de pauză înainte de a naște, o lună după!

Ce faci pe partea muzicală? Ultima colaborare a fost cu Rareș și Domino pentru piesa „Sâmbătă seară”.

Am înregistrat piese noi și niște sesiuni live. Mă preocupă asta acum, pentru că vreau să strâng câteva materiale pe care să le pot lansa atunci când voi fi în pauză. Adică timp de o lună, înainte de a naște, probabil, și o lună după naștere. Cam așa mi-am propus. Sper să nu fie probleme.

Știu că ai semnat contract pe o perioadă de trei ani, ăsta e al doilea an.

Nici nu știu, exact, pe ce perioadă, pentru că la cât s-au întins proiectele acum...

Ai și alte proiecte?

Nu. Sunt aceleași proiecte din care am făcut parte și până acum.

Anghel Damian: «Condițiile de filmare nu sunt cele mai fericite, dar Theo nu vrea să fie trataă altfel decât ceilalți»

Am dorit să stim cum este și pentru Anghel Damian la filmări - acum, de când iubita lui, Theo Rose, este însărcinată. „Bineînțeles că suntem pregătiți la filmări pentru astfel de situații. S-a întâmplat și pentru serialul «Vlad», când actrița Olimpia Melinte a fost însărcinată. Și acum, ca și atunci, avem o grijă extraordinară. Dar Theo este cea care își dorește să nu fie tratată într-un mod special, ci vrea să lucreze cot la cot cu restul actorilor. Bineînțeles, condițiile de filmare nu sunt cele mai fericite, de multe ori, pentru că se filmează și în frig, timp de 12 ore uneori. Sunt multe cadre în exterior. Oricât de bine te-ai îmbrăca, când stai 12 ore la -2 grade Celsius, îngheți. Și, atunci, tot timpul trebuie să ai grijă cum faci programul, cum faci cronologia filmărilor", a spus Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, în exclusivitate pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net