Clanul - Spoiler Alert. Theo Rose, totul despre schimbările din sezonul 2 al serialului

 Din 19 februarie serialul fenomen revine cu noi întâmplări, iar Click! are declaraţii „la cald” de la Theo Rose, Marian Olteanu şi Denis Hanganu, protagoniştii producţiei de la Pro TV.

Theo Rose caută  independența față de  Tătuțu și familia ei  în al doilea sezon
Theo Rose caută independența față de Tătuțu și familia ei în al doilea sezon

Serialul fenomen care a ţinut telespectatorii cu sufletul la gură în faţa televizoarelor este tot mai aproape de revenire. Lupta dintre poliţie şi mafie a atins cote neaşteptate în «Clanul», iar cei de acasă au realizat că este tot mai greu să fie convinşi că ştiu tot adevărul şi că pot alege tabăra din care vor să facă parte.

Primul sezon s-a încheiat cu una dintre cele mai încărcate de emoţie şi tensiune scene. Cu ochii în lacrimi, Magda şi Vera au simţit cum un foc puternic le-a furat tot ce iubeau mai mult şi le-a lăsat într-o durere amară transmisă, fior cu fior, celor care au urmărit episodul şi l-au făcut lider absolut de audienţă.

Primul sezon  s-a terminat  dramatic.  A murit sau nu Tătuțu?
Primul sezon s-a terminat dramatic. A murit sau nu Tătuțu?

„Sezonul 2 din «Clanul» e plin de surprize. Toate persoanjele trec prin transformări. Unele miraculoase, altele, poate la care oamenii se aşteaptă, deja. Pentru că a fost pregătită, cumva, din primul sezon, schimbarea ce avea să vină. Dar, cu siguranţă, o să fie imprevizibilă acţiunea.

Citește și - Theo Rose a recunoscut tot! Care este marele regret din relația cu Alex Leonte

Ceea ce mi se pare foarte tare! Personajul meu, de asemenea, suferă transformări. Încearcă să-şi recapete independenţa faţă de Tătuţu şi lucrurile mai puţin OK în care e implicată, odată cu apartenenţa la familia asta. Şi sper că o să-i reuşească, că o să îi iasă şi o să îşi vadă de viaţa ei, fericită. Vă va surprinde, mai ales spre sfârşitul sezonului 2, când se va întâmpla ceva important. E chiar ceva la care nici eu nu m-am aşteptat. Am citit scenariul şi chiar şi eu am fost şocată!”, ne împărtăşeşte Theo Rose (25 de ani). 

Al doilea sezon,  plin de suspans
Al doilea sezon, plin de suspans

Serialul se va difuza duminica

Colegul ei Denis Hanganu (28 de ani) ne-a mărturisit şi el despre noul sezon: „Va fi, în continuare, cel mai bun serial de ficţiune făcut în România (pentru TV). Pregătim locaţii şi cadre, poate şi mai spectaculoase decât în sezonul 1, secvenţe foarte bine jucate, vor apărea multe personaje noi, iar povestea va merge mai departe cu acţiuni desfăşurate pe mai multe planuri şi sperăm noi, cu audienţe şi mai mari.

Cel mai important e că premiera va fi în curând. Nu rataţi seara de 19 februarie. Cât despre Tudor, dacă vă spun acum, oricum o să vreţi să vă uitaţi la serial, aşa că mai bine nu vă spun şi vă uitaţi direct pe PRO TV. Îl vom vedea pe Tudor trecând prin tot acest proces de maturizare forţată, timp în care va fi nevoit să-şi depăşească limitele în mod constant. Vom întâlni un protagonist şi mai hotărât, asumat şi stăpân pe situaţie, practic, un viitor lider. În linii mari, acesta va fi Tudor în sezonul II. Vă invit să fiţi alături de povestea lui în continuare şi să-l susţineţi pentru că sunt absolut convins că nu vă va dezamăgi. Şi nu uitaţi, cel mai bun serial e duminica, pe PRO TV” .

Denis Hanganu,  alias Tudor
Denis Hanganu, alias Tudor

Vor apărea multe personaje noi

Marian Olteanu alias David, ne-a dezvăluit că sezonul 2 din „Clanul”  va începe cu o surpriză, exact aşa cum s-a terminat primul sezon! „Mai mult un şoc decât surpriză şi abia aştept reacţia telespectatorilor. Oricum, pe parcursul sezonului vor apărea personaje noi şi se vor rezolva probleme mai vechi ale protagoniştilor. Din punctul meu de vedere, asta înseamnă că ne apropiem de adevăr.

Marian Olteanu  în rolul lui David
Marian Olteanu în rolul lui David

Un adevăr crud şi greu de acceptat, dar extrem de necesar. Despre David, în sezonul 2, tot ce pot să vă spun este că se va vedea o nouă faţă a personajului şi va trece prin multe încercări”, declară Marian pentru cititorii Click!. Încă de la finalul sezonului au apărut actori noi precum Carmen Simionescu şi Lucian Viziru, iar Dan Condurache îl va juca pe Afganu, însă se zvoneşte că vor mai juca Elvira Deatcu sau Maria Obretin, plus mulţi alţii.

Dan Condurache  îl va juca pe Afganu
Dan Condurache îl va juca pe Afganu

„Suntem foarte entuziasmaţi să împărtăşim noutăţile despre sezonul doi din serialul Clanul. Primul sezon a avut un succes enorm, atât din punctul de vedere al audienţei, cât şi al criticilor, aşa că nu vom dezamăgi cu noul sezon. «Clanul», sezonul 2, va fi ultima piesă din grila noastră de primăvară, după lansarea «Survivor», «Românii au talent», «Las Fierbinţi» şi «Şef sub acoperire», aşa că îi invităm pe telespectatori să-l urmărească exclusiv pe Pro TV şi Voyo”, a spus Antonii Mangov, Programming Di--rec--tor PRO TV, înainte de începerea celui de-al doilea sezon.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net