Theo Rose, cu inima sfâșiată de durere! Ce mesaj a transmis, după ce a mers în vizită la copiii bolnavi de cancer

Theo Rose a început anul 2023 făcând o surpriză copiilor bolnavi de cancer. Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Codin Maticiuc se implică, de ani buni, în renovarea spitalelor din România. Așa că, din când în când, i se mai alătură câte o vedetă din showbizul românesc, care pune „umărul” la treabă.

Începutul de an a fost unul cum nu se poate mai greu pentru Theo Rose. Artista a mers alături de Bogdan de la Ploiești și Codin Maticiuc, în vizită la copiii bolnavi de cancer. Aceasta a cântat, s-a bucurat alături de copii, a făcut donații și a plecat cu speranța că toți vor găsi drumul spre vindecare.

Theo Rose, marcată de situația copiilor cu cancer

Imediat după ce a mers în vizită la cei mai puțin norocoși, Theo Rose a postat pe contul său de Instagram un clip video emoționant, dar și un mesaj sfâșietor.

„Noi am început anul așa. Cu o mare de conștientizări și recunoștință.Problemele noastre nu mai sunt probleme. În fața a ceea ce am văzut la Spitalul Fundeni- secția Hematologie pediatrică, suntem toți egali și în dependență de serviciile medicale și voia Lui Dumnezeu.

Mulți dintre copiii pe care i-am vizitat păreau a fi perfect sănătoși. Alții, deși vizibil în stare mai gravă, aveau toate speranțele că lucrurile se vor îndrepta. Însă de părinții lor ți se rupe inima. Îmi părea rău că trebuia să plec și să las mamele acolo, singure. N-aș vrea să fiu singură cu gândurile mele într-o asemenea situație.Am intrat într-un salon unde o mama de vârsta mea stătea cu bebelușul de un an și puțin, Nicolas. Am văzut groază și neputință în ochii ei. I-am promis că o să mă rog pentru ei. 

Mi se pare extraordinar că putem ajuta ca spitalele care găzduiesc toată suferința și panica asta să fie cât mai primitoare, blânde și dotate.Cine îsi permite să doneze 2€ sau 4€ lunar, să nu ezite s-o facă. Dacă nu există suficientă motivație, vă recomand și vouă o vizită la Fundeni. Veți vrea să le dați tot ce aveți”, a scris Theo Rose, pe contul său de Instagram. 

Recunoscător pentru implicarea artistei, Codin Maticiuc i-a lăsat și el un comentariu emoționant, mulțumindu-i pentru tot ceea ce a făcut, alături de el, pentru copiii bolnavi de cancer.

„Mulțumesc pentru tot! Ai un umăr atât de firav și a contat atât de mult că l-ai pus alături de noi!”, a scris acesta.

Citește și - Carmen Harra, o nouă reacție la adresa lui Theo Rose: „Îi doresc un palmares similar când ajunge la vârsta mea”

Internauții, impresionați de gestul artistei

După ce Theo Rose a postat imaginile emoționante pe rețeaua de socializare, foarte mulți internauți au lăsat tot felul de comentarii în cadrul cărora au lăudat gestul ei. 

„Am început sa donez în luna iunie...după ce l-am văzut pe Codin intr-un material pe YouTube.Nu as fi vrut să spun despre modesta mea donație de 2 euro  ca cică binele e bine sa-l faci în liniște...dar mă bucur că sunteți vocali...așa află cât mai multă lume despre cauza aceasta.Felicitări vouă cei care v-ați implicat, iar despre Codin...îmi scot pălăria în fața lui...super OM.👏👏👏  / Felicitari,om bun!!👏Sunt tare mândra de tine.Avem nevoie de mai mulți oameni asa ca tine🥹♥️ / Felicitări Theo pentru ajutorul dat copiilor atât de bolnavi, ai un suflet mare❤️❤️❤️ / Să fii binecuvântată și copilașilor acelora care suferă de boala grea sa le dea Dumnezeu sănătate și multa putere sa treacă peste aceasta încercare grea!❤️❤️ / Ce faceti este un lucru mare si maret , umanitar! Sunteti ingerì lui Dumnezeu trimisi pe pamant sa faceti bine ! / Felicitări oameni minunați! Mă doare rău sufletul când văd copilași cu boala asta crunta pe care și eu am avut o😢 / 👏👏👏👏👏👏Esti minunata! Nu stiu daca as fi putut face vizita asta însărcinată. Bravo tie pentru tot ce esti! / Sunt mamă și abia mă uit la imaginile astea. Câtă tărie ai să mergi sa faci aceste fapte bune și să nu izbucnești acolo în plâns fiind și însărcinată... Ești un om minunat! Să poți da curaj celor în nevoie, felicitări!❤️” i-au scris internauții, lui Theo Rose, în comentarii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net