Theo Rose a recunoscut tot! Care este marele regret din relația cu Alex Leonte

Ultima actualizare:

Theo Rose a dezvăluit ce regret are în urma relației cu Alex Leonte. Viitoarea mămică a vorbit pentru prima dată despre acest lucru în cadrul unui podcast.

Marele regret al lui Theo Rose. Foto: colaj/Instagram Alex Leonte/Theo Rose
Marele regret al lui Theo Rose. Foto: colaj/Instagram Alex Leonte/Theo Rose

Despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că erau împreună de cinci ani. Cei doi au ales atunci să nu ofere prea multe detalii despre ruptura dintre ei.

Fanii actriței din serialul „Clanul” au rămas cu multe semne de întrebare, chiar dacă între timp vedeta de la Pro TV a intrat într-o frumoasă poveste de iubire cu regizorul Anghel Damian.

În cadrul unui emisiuni difuzate pe youtube, Theo Rose a abordat subiectul „fierbinte” și a făcut o serie de declarații despre fostul iubit și relația celor doi.

Ce regret are Theo Rose în urma relației cu Alex Leonte?

În cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, colega lui Smiley de la Vocea României a explicat că a rămas cu un singur regret în urma relației cu fostul partener, Alex Leonte. Concret, vedeta crede că cei doi trebuiau să încheie povestea de dragoste mai devreme, atunci când au simțit că totul s-a consumat. Deoarece nu s-au despărțit la timp, Theo și Alex au trecut prin „faze dureroase”.

„E ciudat să spun chestia asta. S-a terminat cu anxietatea, simt că sunt unde trebuie să fiu, că mi s-a umplut un gol. Eu nu mă feresc, spun absolut tot, simt că asta trebuia să se întâmple.

Am fost hotărâtă că vreau să fac schimbarea asta, lucrurile s-au întâmplat foarte frumos. A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea. A fost grea separarea de Alex, pentru că noi am crescut împreună și a fost greu. Am trecut prin faze dureroase, dar cred că ăla a fost și prețul că n-am avut curajul să oprim chestia asta când trebuia”, a povestit Theo Rose.

Theo Rose regretă că nu s-a despărțit mai devreme de Alex Leonte

„Eu cu Alex și acum suntem în relații foarte bune, noi am fost foarte buni prieteni, discutam absolut orice, am fost sprijin real unul pentru altul. Noi și acum ne putem baza unul pe altul, au fost cinci ani de zile, noi ne raportam acum normal unul la altul

Cred că lucrurile trebuia oprite de dinainte. Noi am început de copii și ne-am construit relația pe un soi de sinceritate si prietenie, de asta s-a si terminat așa frumos.

Au fost multe presiuni puse pe amândoi, mai ales pe el, pentru că toată lumea se aștepta să iasă scandal”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă.

Cine a dezvăluit relația ei cu Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian
Theo Rose și Anghel Damian

Sinceră și deschisă, așa cum ne-a obișnuit mereu, vedeta a vorbit și despre modul cum s-a aflat în presă că are o relație cu Anghel Damian. Actrița a precizat că este conștientă de faptul că o persoană din anturajul ei și al iubitului său a fost cea care i-a dat de gol.

„Noi ne-am trezit în chestia asta. Clar cineva din jurul nostru (n.red. al ei și al lui Anghel Damian) a făcut chestia asta cu pontul. Pe lângă mine am oameni care mă vând, dar nu vreau să fac vreun caz din asta. Am trecut prin chestia aia mai bine decât mă așteptam, ușor n-a fost”, a mai spus Theo Rose, potrivit wowbiz.

Theo Rose așteaptă un băiețel

Vedeta de la Pro TV este în culmea fericirii, alături de Anghel Damian. Pe 21 decembrie, Theo Rose a anunțat sexul bebelușului, într-un mod foarte spectaculos.

Cei doi vor fi părinții unui băiețel, iar petrecerea de gender reveal a fost făcută în compania prietenilor cuplului. Theo Rose a fost prima care a postat un clip video și un mesaj pe contul ei de Instagram.

„De data asta aflați de la noi Mâine vă arătăm mai multe de aici. Mulțumim tuturor!” a scris Theo Rose în dreptul videoclipului de pe Instagram. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net