Theo Rose a aflat: va fi mamă de băiat! Anghel Damian, criticat pentru reacția avută la gender reveal: ce i-a scos din sărite pe internauți

Aseară, Theo Rose și Anghel Damian au aflat ceea ce așteptau cu sufletul la gură: vor fi părinți de băiat! Cei doi au organizat petrecerea de gender reveal și și-au luat, alături, cei mai buni prieteni. Într-un cadrul restrâns, artista și Anghel Damian au admirat artificiile albastre care s-au ridicat spre cer.

Theo Rose și Anghel Damian au aflat, în sfârșit! Cei doi vor fi părinții unui băiețel, iar petrecerea de gender reveal a fost făcută aseară, în compania prietenilor cuplului. 

Anghel Damian, criticat pentru reacția avută la gender reveal

Imediat după ce Theo Rose a postat clipul video pe contul său de Instagram, cu momentul în care ea și Anghel Damian află dacă vor avea băiat sau fată, au apărut mai multe astfel de clipuri chiar și pe TikTok, postate de oamenii care le-au fost alături. Internauții nu au avut prea multe cuvinte de laudă la adresa iubitului lui Theo Rose, căci, spun ei, n-a fost prea entuziasmat. 

Dintr-un motiv sau altul, până la ora redactării acestui material, videoclipul cu pricina a fost șters, cel mai probabil din cauza comentariilor negative la adresa iubitului lui Theo Rose. Dar haideți să ne concentrăm pe lucruri mai frumoase! Pe contul ei de Instagram, Theo a fost prima care a postat clipul video cu gender reveal-ul.

„De data asta aflați de la noi♥️Mâine vă arătăm mai multe de aici😘Mulțumim tuturor!🙏🏽” a scris Theo Rose, în dreptul videoclipului postat. 

„Felicităriiiii Theooo💙💙💙💙 / O să avem un nepoțel ❤️❤️❤️ / Waileiiiiii, îl ducem la toate gacicileeee 🔥😍 / Băiatul seamănă cu mami!😍 / Femeile puternice fac băieți!!! Felicitări!!! Sa fiți sănătoși! /  Acum pot să mă duc la cumpărături liniștită🤣Să vă trăiască!♥️ / Felicitări mămică de băiețel😍”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Theo Rose, la postarea ei. 

Cum s-a aflat, de fapt, că Theo Rose este însărcinată

În urmă cu ceva timp, presa anunța că Theo Rose este însărcinată. Pentru că nu ea a fost cea care a făcut publică informația, s-a arătat, la momentul respectiv, destul de deranjată că s-a aflat atât de devreme. 

Invitată în cadrul unui podcast, Theo Rose a povestit de unde a plecat, de fapt, vorba. Se pare că în momentul în care a aflat că este însărcinată, artista i-a cerut medicului său un act prin care să le dovedească oamenilor care au încheiat contracte cu ea pe parte de evenimente, motivul pentru care nu le mai poate onora. 

Citește și - Legătura dintre mama lui Theo Rose și Teo Trandafir! Ce a spus Nina Diaconu despre prezentatoarea TV

Pentru că le-a dezvăluit unor oameni străini faptul că este însărcinată, aceștia, spune Theo, au povestit și ei, mai departe. 

„Am sunat la doctor și i-am spus: te rog frumos să-mi dai ce-mi trebuie, să le trimit oamenilor, că altfel vor să spună că încurc evenimentele, iar la mine nu s-a pomenit niciodată în viața asta să încurc pe cineva. 

Efectiv trec printr-o situație. Și am trimis dovada și normal că de acolo a fost foarte ușor să se afle. Îți dai seama, spui unui necunoscut că ești însărcinată, e unul din cei 4 oameni care știu că ești însărcinată. Îți dai seama că a ieșit pe stradă! Ce să mai, aia e. Mi-am asumat că urma să se afle. A fost ciudat că noi nu aveam confirmarea faptului că totul decurge ok”, a spus Theo Rose.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net