Theo Rose, sex simbol! A înnebunit audiența de la ”Vocea României” cu ținuta asta

Ultima actualizare:

Theo Rose știe cum să atragă atenția. Chiar dacă e gravidă în câteva luni, iată că silueta încă nu are de suferit, iar artista poate îmbrăca și ținute provocatoare. Ultima apariție de la ”Vocea României” o arată într-o vestimentație roz, cu vedere la abdomenul încă plat, dar și la picioarele sexy.

Theo Rose, sex simbol

Jurata de la ”Vocea României” știe cum să apară în fața fanilor, așa că ținutele cu vedere la trupul perfect nu sunt o coincidență. Theo Rose are o siluetă trasă prin inel, însă nu face mare lucru pentru asta, mai mult e vorba de genetică, în cazul ei.

Citește și: Mama lui Theo Rose dă de pâmânt cu Carmen Harra

Mândră de vocea ei, Theo Rose consideră că este singura calitate, noi zicem că mai e și modestia, e și fată bună, așa că-i dăm nota 10 pentru atitudine. Bravo, Theo, ne place de tine, mai ales la ”Vocea”, unde aparițiile chiar îi lasă fără suflare pe câțiva dintre fani.

Vezi și: Mama lui Theo Rose, primele declarații despre nunta juratei de la ”Vocea României” cu Anghel Damian

La prima gală din show-ul de talente de la Pro TV, cântăreața cu voce de aur a purtat o ținută roz, formată dintr-un sacou stil jachetă supradimensionată, aka anii 80, o bustieră și o fustă mini-mini-mini. Toată vestimentația a fost din piele. Totul din roz și piele. Părul, evident, l-a avut în trend cu ținuta, așa că nici coafura nu a fost departe de vremurile în care se purta în delir, tot anii 80.  Theo Rose a fost impecabilă, așa cum bine ne-a obișnuit să apară.

Theo Rose, însărcinată și foarte îndrăgostită

Cântăreața așteaptă primul copil cu Anghel Damian, după nici jumătate de an de relație. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului ”Clanul”, însă Theo Rose și regizorul nu au putut rămâne la stadiul de colegi, căci între ei s-a înfiripat rapid o dragoste cu năbădăi.

Ambii erau în alte două relații, el cu Lia Bugnar, cu care chiar recent am avut un interviu excepțional, îl puteți citi aici, iar ea cu Alex Leonte, nepotul lui nea Mărin, cu care era de 5 ani. Ei bine, ceva oricum nu mai mergea cu foștii, așa că nu le-a fost greu să se cupleze. Copilul nu a venit la întâmplare. Dragostea lor fiind atât de mare încât au lăsat să se întâmple, chiar dacă sunt de puțin timp împreună.

Indiferent de ceea ce urmează să se întâmple, Theo Rose și Anghel Damian trăiesc viața la intensitate maximă, iar copilul ce urmează să vină pe lume nu e nici o întâmplare, nici ceva ce nu e dorește din toată inima.

Theo Rose este foarte fericită că urmează să devină mamă, chiar dacă are doar 25 de ani. O ajută și viitorul tătic, Anghel Damian, care deja este peste cu ea, mai ales la concerte, nu o scapă din ochi și are grijă să fie sănătoasă.

Theo Rose și Anghel Damian sunt doi tineri care au reușit să se facă remarcați pe puterile lor, ambii au calități excepționale în zona artistică, ea cântă, iar vocea ei a fost descoperită de când era doar o fetiță de celebrul producătorul de televiziune Valeriu Lazarov, iar el este un actor desăvârșit, un regizor excepțional, distribuit în multe scene de teatru spectaculoase, însă și cu producții proprii inedite, precum ”Clanul” sau ”Ramon”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net