Lia Bugnar spune că nu a vorbit vreodată cu Theo Rose. Poza în care își zâmbesc și dau mâna

În luna iulie, actrița și scenarista Lia Bugnar, 53 de ani, devenea personaj de tabloid, fără voia ei, când fostul ei iubit, Anghel Damian, 31 de ani, s-a cuplat cu Theo Rose, 25 de ani. Fiind legați de aceeași profesie, cei doi artiști au continuat colaborarea, chiar dacă nu mai formau un cuplu, Lia Bugnar suportând presiunea publică și bârfele, tocmai pentru că în urma colaborării lor au apărut mereu proiecte artistice de calitate.

Într-un interviu acordat, recent, pentru Click!, Lia Bugnar a acceptat să discute despre acest subiect. „Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată care joacă în “Clanul”, nu? Și care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu, nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam de mai demult. Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri.

Cu actrița din rolul “Vera” nu am o relație. Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină? Cred că orice lucru de început are delicatețea lui, timiditatea lui și cred că nu trebuie pus pe toate tarabele pentru că este mai bine să mergi pe burtă la astea, deoarece lucrurile trebuie să se întâmple așa cum trebuie.

Nu trebuie să fie un subiect de ziar (n.r. – sarcina lui Theo Rose) pentru că sunt atât de multe lucruri delicate la o asemenea situație și trebuie lăsate să se întâmple în felul lor, în armonia lor”, a declarat Lia Bugnar, pentru Click!.

Cu toate acestea, lucrurile nu stau chiar așa. Lia Bugnar și Theo Rose chiar s-au întâlnit, cel puțin o dată. Lia Bugnar este scenarista serialului „Clanul”, regizat de Anghel Damian, alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de 9 ani. Exact această producție a făcut ca Anghel să o cunoască pe Theo Rose, distribuită în rolul Vera. Cei doi urmează să devină prinți, Theo Rose fiind însărcinată, după câteva luni de când cei doi s-au cuplat.

Dacă nu s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului, Lia Bugnar și Theo Rose s-au intersectat, în luna august, când Pro Tv a lansat grila de toamnă, la eveniment fiind prezentă și echipa serialului „Clanul”, nelansat, la acea vreme.

S-au întâlnit în luna august

În timp ce Theo Rose acorda un interviu, Lia Bugnar a intervenit, cele două și-au dat mâna, iar scenarista serialului „Clanul” chiar ar fi felicitat-o, conform informațiilor și imaginilor publicate, în vară, de Cancan.ro Mai departe, așa cum era normal, la fotografia de grup, Lia Bugnar s-a așezat lângă fostul iubit Anghel Damian, întrucât cei doi au construit serialul difuzat de Pro Tv, însă Theo Rose ar fi preferat să sară peste acest moment al evenimentului și ar fi plecat.

Este foarte posibil ca Lia Bugnar să nu își mai amintească respectivul episod sau să nu vrea să și-l mai amintească, mai ales că între ea și Theo Rose nu a existat vreo discuție profundă. De altfel, subiectul monden nu este deloc unul agreat de Lia Bugnar, care și-a exprimat în nenumărate rânduri regretul că a ajuns în centrul atenției opiniei publice din cauza acestui episod din viața ei, mai mult decât datorită reușitelor artistice, care nu sunt deloc puține.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

barbat suparat jpg
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
cub Otniela png
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
facebook messenger jpeg
cub lidia buble png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu