Lia Bugnar, dosar penal după ce a căzut singură cu bicicleta. „Dacă nu mai auziţi nimic de mine, înseamnă...”

Ultima actualizare:

Regizoarea și actrița Lia Bugnar s-a trezit cu dosar penal după ce a căzut singură de pe bicicletă. Vedeta a relatat situația halucinantă prin care a trecut. „Nici nu i-am mai zis că mi-am julit și genunchii, că mă săltau direct”, a scris Lia pe o rețea de socializare.

Lia Bugnar, dosar penal după ce a căzut singură cu bicicleta. Foto: Facebook
Lia Bugnar, dosar penal după ce a căzut singură cu bicicleta. Foto: Facebook

Lia Bugnăr s-a trezit cu dosar penal după ce a căzut cu bicicleta. 

Celebra Lia Bugnar a fost anunțată de către Poliție că va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce a căzut cu bicicleta pe o stradă pustie. Regizoarea nu a rănit pe nimen. Din contra, singura persoană afectată a fost chiar ea. Lia s-a rănit la față și a mers apoi la spital.

Vedeta face haz de necaz și povestește cu mult umor o situație absolut bizară: „Nu, că asta trebuie să v-o povestesc, să nu râd singură. Azi, când mă întorceam de la sport, am căzut de pe bicicletă. Nu mai contează cum s-a întâmplat, esența e că singură, nederanjată de nimeni, pe o stradă pustie, am căzut ca pleașca și mi-am spart barba.

În stilu-mi complet neipohondru am venit acasă și am stat o vreme sperând că se vindecă văzând cu ochii. Nu s-a-ntâmplat, tot curgea sânge, practic, arătăm bine pentru chestia cu halouinu, doar că eram un pic în contratimp”.

Lia Bugnar: „Sunteţi aici să mă ajutaţi să-mi cos barba, nu să faceţi reconstituirea căzăturii mele

Lia Bugnar, dosar penal după ce a căzut singură cu bicicleta. Foto: Facebook
Lia Bugnar, dosar penal după ce a căzut singură cu bicicleta. Foto: Facebook

Ajunsă la spital, vedeta s-a trezit în tot felul de conversații absurde. Pe fișa completată în triajul unității medicale a fost menționat că a fost implicată într-un accident rutier, deși a explicat că nu a fost vorba despre așa ceva. Vă reamintim, Lia Bugnar a căzut singură pe stradă.

„Bref, mă duc la urgență să-mi coasă barba. Acolo tre să te duci la un chioșculeț în stradă să scrie o doamnă ce-ai pățit și abia dup-aia intri în spital la urgențe minore (cazu meu).

Prima poticnire a venit cu doamna. Zice ce-aveţi acolo? Că eu stăteam cu un şervet la barbă să nu-mi mai pătez şi hainele dacă tot îmi distrusesem fatza. Dau servetu la o parte şi zic mi-am belit barba. Zice cum? Am căzut de pe bicicletă, zic.

A! Zice, accident rutier! Nu, doamnă, eram singură pe stradă, pe trotuar, nimeni în jur şi am căzut de pe bicicletă. Zice: e accident rutier, trebuie să chemăm poliţia. Zic bine, atunci am căzut pe scări. Zice n-aţi căzut. Aţi căzut de pe bicicletă.

Cum s-a-ntâmplat! Zic doamnă!, dumneavoastră sunteţi aici să mă ajutaţi să-mi cos barba, nu să faceţi reconstituirea căzăturii mele, chiar nu puteţi să vă vedeţi de treabă? Pleacă doamna cu foaia în adâncu chioşcului, închide şi-o uşa după ea şi vine înapoi şi-mi dă foaia, îmi zice un să merg”, a relatat Lia Bugnar pe pagina ei de Facebook.

Lia Bugnăr, discuție halucinantă cu un polițist

Ajunsă acasă, regizoarea a primit vestea șocantă. Sunată de către un polițist, vedeta a fost anunțată că în urma „accidentului rutier" va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Răspund, un domn poliţist, nu-i dau numele, deşi l-am notat, care-mi zice că mă sună în legătură cu accidentu rutier de astăzi. Îi zic că n-a fost, că eram eu păluga care-am căzut în barbă de pe bicicletă. Pe trotuar. Zice n-aveţi voie cu bicicleta pe trotuar, decât dacă e bandă pentru biciclete. Zic era banda. Zice unde? Zic pe Kogălniceanu. Zice ce număr? Zic 49. Zice au mai fost alte autovehicule implicate?

Domnule, eram pe trotuar. Nimeni pe stradă. Am căzut în barbă, ce vreţi de la mine? Zice bine, o să întocmim un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi vă sunăm peste trei luni. Zic, domne, glumiţi? Îmi faceţi dosar că m-am vătămat pe mine corporal? Zice aşa e procedura.

Vă sunăm peste trei luni, cât durează să rezolvăm dosaru. Zic, domne, o să ajung să mă dau în judecată, să-mi plătesc despăgubiri, să mă bag la închisoare eu pe mine că m-am vătămat corporal din culpă?! 

Zice n-avem ce să facem, așa e procedura, se face dosar. Zic păi, de-aia nu-s copaci în păduri că faceți dosare dacă-și lovește cineva deshtu' mic de la picior. Zice mai aveți întrebări? Zic pentru liniștea mea vă mai întreb o dată dacă e o glumă. Zice nu, o să fiți notificată peste trei luni

Deja râdeam ca proasta şi omu a închis. Eu atâta vreau să vă zic, dacă peste trei luni nu mai auziţi nimic de mine, înseamnă că am luat-o pe pantă cu scrisu din temniţă să-mi micşorez pedeapsa”, a scris actrița.

„Nici nu i-am mai zis că mi-am julit și genunchii, că mă săltau direct”, a adăugat Lia Bugnar în încheierea postării de pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net