Marian Olteanu, bătut de Denis Hanganu, pe platoul serialului „Clanul: „Am ajuns la spital!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nu degeaba se spune că arta cere mereu sacrificii. Realitatea o confirmă, de fiecare dată. Actorul Marian Olteanu (30 de ani) a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că pentru a realiza una dintre scenele cele mai tensionante din serialul-fenoment de la PRO TV, „Clanul”, a luat bătaie pe bune.

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg

Vă prezentăm imagini spectaculoase de la filmările uneia dintre cele mai dificile scene din serialul „Clanul”, scenă pentru care cei care interpretează personajele principal, David Pribeag şi Tudor Achim, adică actorii Marian Olteanu, respectiv Denis Hanganu (28 de ani), au trebuit să înveţe o coregrafie foarte complicată, de bătaie. Pentru că la filmări aşa se realizează secvenţele de acest gen.

foto 4   Olteanu si Hanganu bataie jpg

Doar că, tot repetând „dansul” specific pentru acea bătaie, lupta a devenit chiar reală şi, până la urmă, loviturile pe care şi le dădeau cei doi protagonişti au fost pe bune. Şi câştigătoare la montaj a fost tocmai pumnii daţi ca pe maidan. „Una dintre cele mai grele scene pe care le-am avut de interpretat pentru aceste filmări a fost cea în care personajul meu a trebuit să se bată cu cel interpretat de Denis. A fost grea mai ales dintr-un anumit punct de vedere. A fost în mare parte o coregrafie învăţată, cât de cât, destul de repede.

foto 2   Olteanu si Hanganu bataie jpg

Dar a fost greu pentru că dubla care a și rămas în serial, în episod, am primit o lovitură reală de la Denis, m a lovit foarte bine în coaste. Mi am luat un upercut (pumn ca la box, n.r.) efectiv în plin, ca la carte. M-a durut trei săptămâni. În pauza de filmări, dintre sezoane, m-am dus la spital să fac o radiografie, să văd ce se întăplă. Dar am avut noroc, a fost mai mult o sperietură. 

foto 3   Olteanu si Hanganu bataie jpg

De aceea cred că a ieşit aşa de bine secvenţa, pentru că bătaia a fost pe bune”, a povestit Marian Olteanu, în exclusivitate pentru Click!.

Serialul care se difuzează în fiecare luni la PRO TV mai are două episoade din primul sezon, dar al doilea a început de mult timp să se filmeze, aşa că fanii producţiei pot răsufla uşuraţi: povestea personajelor îndrăgite de ei va continua cât de curând. Şi până atunci cine doreşte îl poate întâlni pe Marian şi la Teatrul Mic, unde acesta joacă în mai multe spectacole.

Pe 4 decembrie e Romeo, în „Romeo şi Julieta” (de W. Shakespeare, regia: Liliana Pană), iar pe 18 decembrie e distribuit în „A douăsprezecea noapte” (de W. Shakespeare, regia: Nona Ciobanu).

WhatsApp Image 2022 12 02 at 16 54 05 (1) jpeg

"Theo  este foarte talentată"

Marian Olteanu a mai oferit câteva detalii, de data acesta. de pe platourile de filmare: „Theo e o fată cu un talent incredibil, cel puțin în muzică. Nu degeaba a ajuns pînă unde a ajuns, din punctul meu de vedere. Are și talent în actorie și nu spun doar eu asta, mi au spus că o adimră și actori mai in vârstă, care m-au rugat sâ îi transmit și ei aprecierile lor”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net