Pe cine iubește Denis Hanganu, noul star din serialul Clanul! „Iubita mea nu e actriță"

Noul star din serialul „Clanul" de la Pro TV, actorul Denis Hanganu (28 de ani) ii place cea ce face și iubește atât teatrul cât și televiziunea. În plus, ne-a spus și cu cine se iubește în realitate.

Pe cine iubește Denis Hanganu, noul star din serialul Clanul!
Pe cine iubește Denis Hanganu, noul star din serialul Clanul!
  • Click: Cum ești? Filmezi, în continuare?

Denis Hanganu: Filmez. Mai avem niște luni bune de filmat, pentru încheierea primului sezon. Deci, motoarele sunt la capacitate maximă. La fel și atenția, concentrarea, pentru că, ritmul fiind destul de intens, cumva, scade capacitatea de concentrare. Zi după zi, de la ultima secvență, se simte asta, și, atunci, trebuie să îți cauți toate resursele să livrezi calitate, așa cum am făcut-o și până acum.

Citește și: Anghel Damian, şi cu Lia, şi cu Theo, pentru serialul „Clanul”: «Echipa e în armonie»

  • Văd că ai atâta energie, de unde vine?

Cred că dintr-un Denis - copil, de acolo vine. E un copil dornic să facă lucruri, să demonstreze că poate, că își atinge scopurile. Ori, asta m-a mănat în lucru, încă de când am plecat din mediul meu, de acolo, din Vaslui. Și, am mers la București, tot așa, încontinuu. Încă nu am scapăt de energia asta. Sigur, nu e în sens peiorativ, mă bucur de ea. O folosesc cât pot și cred că e un atu, de multe ori, acest tip de energie, dar și de disponibilitate. În proiecte, în relaționările cu oamenii, doar m-a ajutat. Și la alte tipuri de activități.

 Denis Hanganu, noul star din serialul Clanul!

  • Care a fost cea mai grea scenă din "Clanul" pe care ai filmat-o?

Nu am avut o scenă grea. Nu am putut face o categorisire astfel, dar, pot să zic - acum, am văzut și trailer-ul -, am avut scene, și scene. De la cascadorii cu bătăi, cu tot felul de violență de diverse tipuri, nu pot să spun că toate au fost la fel, or să fie în episoade. Dar, am alergat pe piatră cubică, prin praf, am sărit în apă, m-am cocoțat pe tot felul de utilaje, am filmat la altitudini unde nu știu dacă s-a mai filmat, vreodată, prin București. Altitudini din alea mari, mari de tot. Mai pe marginea clădirii...

Nu rata nici: Ei sunt băiatul bun şi băiatul rău din «Clanul»

  • Nu ți-e frică?

Nu, nu mi-e frică. Am spus, sunt dispus și sunt tare de înger. Nu mi-a fost frică niciodată. Sunt, cumva, bărbat în toată plenitudinea. Mi-e frică de alte lucruri, de alte situații din viață. Una dintre cele mai interesante chestii pe care pot să o zic este că am urât ipocrizia, mereu. Și, atunci, de ce să optez să fiu așa?

Nu, chiar nu mi-e frică și chiar sunt dispus să fac lururile astea. Poate că, la fel, e ceva, un copil dornic să descopere, e curios, nu știu ce e. Când mi-e frică, recunosc, zic: "La secvența aia, mi-a fost frică". Uite, poate mi-a fost frică atunci când am sărit, prima oară, cu parașuta. Dar, nu atât de frică pe cât era entuziasmul, de altfel.

  • Cu Theo Rose ai filmat? Ea e iubita ta, în serial. Ați filmat scene fierbinți?

Nu. N-am apucat să filmăm nimic. Nu știu dacă scenariștii ne pregătesc vreo surpriză sau nu. Deocamdată, zic sigur că încă nu am terminat filmările la primul sezon. Nu am apucat să filmăm scene de o anumită apropiere. Dar, s-ar putea să fie și datorită scenariului, pentru că e scris într-o anumită manieră. Adică, nu se pune atât de mult accentul pe poveștile de iubire, deși ele sunt prezente, sunt puternice. Dar, cumva, contează mult mai mult și pondere pe acțiune și complexitatea ei.

Vezi și: Întâlnire de gradul zero! Ca-n „Clan”, Lia Bugnar, Anghel Damian și Theo Rose, în aceeași încăpere!

  • Crezi că vei filma până la sfârșitul anului?

Cred că filmările pentru sezonul 1 se vor încheia undeva înainte de finalul anului, cu certitudine. Nu știu luna, pentru că depinde foarte mult de programarea filmărilor și de vreme, în același timp. Sunt foarte multe locații. Nu știu, plouă sau sunt racorduri cu altceva ce am mai filmat în locația respectivă, n-avem cum filma. Se mai amână încă o zi. Și, atunci, depindem de factorii respectivi.

  • Mai ai și alte planuri pentru acest an? Teatru?

Teatru, da. Îmi țin, în continuare, spectacolele. Sunt focusat și îndreptat cu atenția către filmări și terminarea primului sezon, dar, în teatru, va rămâne. Din teatru am plecat și teatrul va rămâne în sufletul meu și va fi, și după ce termin acest serial sau multe altele. Plus că, acolo, vin oameni și fac această căutare de talente noi, actori, tipologii ș.a.m.d. Acolo te văd oamenii. Cei care m-au văzut în alte părți, până acum, tot la teatru m-au văzut și m-au chemat la castinguri. Astfel, am luat rolurile și am jucat în aceste proiecte. Altfel, nu. Deci, la teatru mă întorc, mereu, cu drag.

  • Ai merge într-un reality show dacă ai primi propunerea?

Da, depinde. Depinde de gen, de provocări, și nu are legătură cu vreo emoție, ci, poate eu consider că nu sunt potrivit pentru un anumit tip de reality show. Cumva, dacă nu fuzionăm în ceea ce privește concepția acelui reality show, s-ar putea să "Nu". Dar, s-ar putea, în egală măsură, să și "Da". Depinde de cum e oferta, ce presupune reality-ul. Nu văd, acum, ceva clar în minte și nu spre asta mă îndrept.

  • Spuneai că iubita ta nu lucrează în acest domeniu.

Nu. Este medic.

  • Uau! Dacă pățești ceva la inimioară...

Da, este medic cardiolog. Dar, e un atu. E foare bine că este așa. Nu ne plictisim niciodată. Avem ce povesti mereu, învățăm unul de la celălalt.

  • Seara, când ajungi acasă, povestești tot ce ți s-a întâmplat peste zi?

Cum face tot romanul, de altfel.

  • Pe iubita ta cum ai cunoscut-o?

Ne știam, prin apropiați.

  • Ai putea să te îndrăgostești de vreo parteneră de film?

N-am putut niciodată. Nu sunt eu. Nu sunt lucruri, cumva, care să mi se aplice. Sunt un tip rațional, poate mult prea rațional, în anumite situații, și, atunci, nu mi se pot întâmpla. Acum, niciodată să nu spui niciodată, dar, n-am avut. Plus că, oamenii din exterior, care ne citesc sau ascultă, după caz, să le mai împărtășim câteva mici secrete. Nu e chiar așa cum se vede din fața televizorului.

Și, atunci, când vedem noi cadrele alea care par de o anumită apropiere, în spatele oamenilor respectivi, adică a actorilor, sunt alți 10-20 de oameni, fiecare cu treaba lui. E o chestie care te inhibă prin definiție. Nu are ce să fie, nu știu, plin de amor și pasiune, acolo. Sigur, că au mai fost situații. Chimia cred că rezultă din apropierea de zi cu zi, din timpul filmărilor. În niciun caz, dintr-o scenă din asta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!