Cătălin Zmărăndescu, luat pe sus de mascați și dus în spatele gratiilor. Cu cine făcea afaceri!

Ultima actualizare:

Cătălin Zmărăndescu, 49 de ani, a retrăit anumite clipe de coșmar, fiind luat pe sus de mascați, încătușat și dus în spatele gratiilor. Din fericire, simpaticul sportiv de performanță a trăit, de această dată, această experiență pe platoul de filmare al serialului „Clanul”, motivul din scenariu fiind o serie de afaceri dubioase încheiate cu Bebe Măcelaru, interpretat de George Mihăiță.

Cătălin Zmărăndescu, în spatele gratiilor, în Clanul. foto: Pro TV
Cătălin Zmărăndescu, în spatele gratiilor, în Clanul. foto: Pro TV

A fost intimidat de dinamica echipei de producție

Cătălin Zmărăndescu a acceptat provocarea de a face parte din distribuția serialului „Clanul”, difuzat în fiecare zi de luni, la Pro TV. Sportivul a fost încercat de emoții când a ajuns pe platoul de filmare și a povestit experiența pentru Ciao.ro.

Am fost emoționat. Nu de camerele de filmare, ci de mișcarea de forțe de pe set – cum se schimbau locațiile, cum se repetau replicile. Eu nu sunt obișnuit să mă pregătesc așa pentru o filmare pentru că sunt genul de om foarte natural, care nu se gândește dinainte să spună ceva anume. Acum ne-au chemat pe toți, ne-am spus replicile, a fost altceva”, a povestit Cătălin Zmărăndescu pentru sursa citată.

Cătălin Zmărăndescu, alături de colegii din distrubuția „Clanul”. foto: Pro TV
Cătălin Zmărăndescu, alături de colegii din distrubuția „Clanul”. foto: Pro TV

Personajul interpretat de Cătălin Zmărăndescu făcea afaceri cu Bebe Măcelarul, temutul șef al clanului, din serial, și așa ajunge să fie săltat de mascați și aruncat în spatele gratiilor. Cu siguranță, episodul nu a fost ușor de abordat de sportiv, el trăind o asemenea experiență și în viața reală.

Gigi Becali l-a angajat pe Cătălin Zmărăndescu să îi fie gardă de corp, cu ani în urmă, după ce luptătorul l-a făcut knock-out pe bodyguardul său, în urma unui meci. Zmărăndescu a acceptat atunci și i-a fost alături lui Becali ani buni, până, în anul 2009, când incidentul în care i-a fost furată mașina patronului FCSB i-a adus probleme cu legea sportivului.

Cătălin s-a implicat în recuperarea vehiculului furat al lui Becali, fără să fie anunțată Poliția, fiind ulterior acuzat de sechestrare de persoane și de pedepsirea violentă a hoților. În operațiunea respectivă, hoții, foști membri ai unui cunoscut clan, au fost reperați în oraș, blocați în trafic și duși în fața lui Gigi Becali, unde au fost puși să scrie de mână declarații în care își luau angajamentul că nu vor mai fura de la Gigi Becali vreodată.

Scenele au fost filmate, în imagini fiind vizibil faptul că hoții erau vineți, în urma altercației apărute după ce au fost prinși în trafic cu mașina furată. Din păcate, pentru Cătălin Zmărăndescu, acesta a fost 30 de zile în arest preventiv, după care a primit trei ani cu suspendare.

Dar greul abia atunci a început. Cătălin s-a trezit fără un loc de muncă, deci fără venituri, și cu datorii imense. Credea că job-ul oferit de Becali îi va oferi o stabilitate financiară, însă, după întregul incident, Gigi a rupt orice legătură cu sportivul. A fost părăsit de fosta soție și s-a trezit singur. A fost momentul în care a decis să își ia viața, dar s-a răzgândit, spiritul de luptător determinându-l să începă viața de la zero.

A ajuns în Marea Britanie, unde a reușit să se pună pe picioare, revenind, în cele din urmă în țară.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net