Cine i-a furat trei oi lui Gigi Becali? Prejudiciul uriaș reclamat de patronul lui FCSB

Ultima actualizare:

Gigi Becali a fost jefuit la finalul săptămânii trecute. Afaceristului i-au fost furate trei oi din turmă. Poliția s-a mișcat repede și a reușit să-i prindă pe infractori, dar animalele n-au fost găsite momentan.

Cine i-a furat trei oi lui Gigi Becali? Prejudiciul uriaș reclamat de patronul lui FCSB
Cine i-a furat trei oi lui Gigi Becali? Prejudiciul uriaș reclamat de patronul lui FCSB

Patronul lui FCSB și-a declarat în mai multe rânduri pasiunea pentru oi. De altfel, acesta crește sute de animale pe un teren din spatele vilei sale din Pipera. Din păcate, începutul de noiembrie a fost agitat pentru afacerist. Doi tineri s-au dus cu maşina şi au furat trei oi din turma lui Gigi Becali. 

Incidentul s-a petrecut vineri, 4 noiembrie, când poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat că i-au fost sustrase trei oi care se aflau la păşunat pe un teren extravilan din apropierea Bd. Pipera - Voluntari, judeţul Ilfov. Potrivit unor surse, se pare că proprietarul era chiar Gigi Becali, scrie Agerpres, transmite Adevărul. Infractorii au fost prinși a doua zi, dar cele trei oi n-au fost recuperate.

„La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari, care au efectuat activitățile de cercetare a locului faptei.

La data de 05 noiembrie a.c.,în jurul orei 20:30, polițiștii din Voluntari au identificat și depistat în trafic autoturismul folosit la comiterea faptei reclamate, în interiorul căruia se aflau 2 tineri, în vârstă de 17 și respectiv 22 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constat faptul că, tânărul care se afla la volan nu poseda permis de conducere.”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Ilfov.

Trei oi ale lui Gigi Becali au fost furate. Prejudiciul reclamat este de 1.500 de euro

După acest episod, polițiștii au deschis dosar penal pentru furt și conducere fără permis. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii oraşului Voluntari, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Se pare că dispariția celor trei oi l-a păgubit destul de mult pe Gigi Becali. Conform sursei citate, prejudiciul reclamat este de 1500 de euro.  

Eveniment important în viața lui Gigi Becali

Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul lui FCSB a avut parte de un eveniment foarte important la finalul lunii trecute, când a fost sfinţită prima biserică ortodoxă din statul african Rwanda. Pentru ridicarea acestui lăcaș de cult, Gigi Becali a scos din buzunar suma de 800.000 de euro. Omul de afaceri a mai plătit construcţia de biserici în alte două ţări africane, Congo şi Uganda.

Becali a fost invitat la sfinţirea bisericii din Rwanda, care a avut loc pe 30 octombrie, dar a declinat invitaţia din cauza regulilor sanitare care fac foarte complicată călătoria în această parte a Africii.

Aş fi vrut acolo să văd cum se sfinţeşte biserica şi cum sunt creştinaţi oamenii, cum sunt aduşi pe calea cea dreaptă. Sunt însă vaccinuri, reguli sanitare care durează mult, sunt anevoioase şi mă opresc aici. Voi fi însă acolo cu gândul şi rugăciunea”, ne-a declarat în exclusivitate Gigi Becali.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net