Gigi Becali, declarații uimitoare după moartea lui Arșinel: ,,Pierdere? Ce pierdere, tată?”

Ultima actualizare:

Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Decesul acestuia a întristat pe toată lumea, însă nu și pe Gigi Becali. Deși actorul i-a adus acum ceva timp cuvinte de laudă patronului FCSB pentru investițiile pe care le-a făcut, acesta consideră că moartea lui Arșinel nu reprezintă o pierdere pentru România.

Întrebat ce părere are despre moartea actorului, Gigi Becali a mărturisit că a avut ocazia să îl cunoască pe Alexandru Arșinel, în urmă cu mai mulți ani. Patronul FCSB este de părere că toți oamenii vor muri, făcând referire și la tragedia din Ucraina, așa că nu trebuie dramatizat acest subiect, pentru că viața oricum își urmează cursul. 

Vezi și: „Arma" cu ajutorul căreia Alexandru Arșinel cucerea femeile: «Veneau la spectacole pentru mine»

„Ce poți să spui când moare un om? Dumnezeu să-l ierte! L-am cunoscut acum mulți ani. Era un om bun, cald, nu se enerva. Voia doar pace! Pierdere? Ce pierdere, tată?

„Mor oameni în Ucraina, mor oameni tineri… Ce pierdere? Toți murim mai devreme sau mai târziu. A murit omul, Dumnezeu să-l ierte. Acum, la revedere! Despre ce vorbim? Asta e viața! Ne ducem toți până la urmă… ”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.ro.

Citește și: Ultimele imagini cu Alexandru Arșinel! Actorul își pierduse zâmbetul și slăbise foarte mult

Părerea lui Alexandru Arșinel despre Gigi Becali

În urmă cu doi ani, Alexandru Arșinel s-a declarat fan FCSB, dar nu neapărat și a lui Gigi Becali. Totuși, marele actor îl aprecia pe patronul clubului pentru investițiile pe care acesta le facea în fotbal.

Arșinel susținea și faptul că fără implicarea lui Gigi Becali, se putea ca o parte din fotbalul românesc să nu mai existe.  

Vezi și: Vasile Muraru este cel care se va ocupa de înmormântarea lui Alexandru Arșinel!

„Cu FCSB, FCSB, da, da. Nu neapărat pentru Gigi Becali. Îl apreciez pentru ceea ce face, a băgat bani mulţi în fotbal. A ridicat mulţi fotbalişti. Îi mişcă, îi ridică… Vă reamintesc că-l apreciez din punct de vedere al investiţiilor.

S-ar fi putut ca, fără investiţiile lui Becali, o parte a fotbalului românesc să dispară. Faptul că de undeva au venit nişte bani aproape permanent…

Sunt credincios clubului Steaua de fotbal, faptul că şi-a schimbat câteva litere în faţă nu m-a determinat să renunţ … Nu am o pasiune specială pentru fotbalul jucat pe stadionul Steaua. Am o pasiune faţă de jucătorii care au creat.

M-a surprins că foşti colegi de la Steaua nu au putut să-şi dea mâna şi să meargă pe o anumită direcţie”, a spus Alexandru Arșinel în urmă cu câțiva ani.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net