Ultimele imagini cu Alexandru Arșinel! Actorul își pierduse zâmbetul și slăbise foarte mult

#Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, a murit în cursul zilei de joi, 29 septembrie. El se afla internat la Spitalul Universitar din București, iar conform primelor informații, decesul a fost provocat de o serie de complicații de ordin cardiac. Ultimele imagini cu actorul trădează starea fragilă în care se afla și faptul că era chinuit de dureri. 

Alexandru Arșinel slăbise foarte mult în ultima perioadă
Alexandru Arșinel slăbise foarte mult în ultima perioadă

În luna iunie a acestui an, Alexandru Arșinel a fost decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei”, distincție pe care a fost onorat să o primească și Vasile Muraru. Imagini de la acel eveniment au fost făcute publice, iar fanii au putut observa atunci că starea actorului nu era dintre cele mai bune. Arșinel nu mai avea zâmbetul inconfundabil pe chip și slăbise considerabil, semn că problemele de sănătate îi creau un disconfort puternic. 

Ultimele imagini cu Alexandru Arșinel, în luna iunie 2022
Ultimele imagini cu Alexandru Arșinel, în luna iunie 2022

Citește și: Averea lui Alexandru Arșinel. Actorul a lăsat în urmă o avere impresionantă 

La puțin timp după apariția acelor fotografii, fii săi au decis că ar fi mai potrivit ca tatăl lor să fie internat la un azil de bătrâni din zona Otopeni pentru a fi supravegheat 24 de ore din 24 și a primi îngrijirile medicale necesare. Din nefericire, problemele nu s-au terminat aici pentru iubitul actor și a ajuns, în repetate rânduri, la spital.

Pe 29 septembrie 2022 a încetat din viață, din cauza unor probleme de ordin cardiac.

De ani întregi, Alexandru Arșinel se confrunta cu probleme serioase de sănătate. Încă din anul 2017, actorul de comedie avea montat un stent pe artera interventriculară anterioară a inimii. În 2013, actorul suferise o intervenție chirurgicală de transplant renal, iar de multă vreme fusese diagnosticat cu diabet zaharat și cu hipertensiune arterială. 

Vezi și: Scandalurile în care a fost implicat Alexandru Arșinel 

Alexandru Arșinel a fost internat la azil în vara acestui an. Conform imaginilor făcute publice de către Click!, centrul în care se afla cazat maestrul este situat în Otopeni și oferă celor care sunt internați aici condiții de lux. Ce-i drept, și prețurile sunt pe măsură. Astfel, fii actorului au scos din buzunare aproximativ 3.700 de lei lunar pentru ca tatăl lor să fie îngrijit cum se cuvine.

Sursă foto: Inquam Photos. Octav Ganea 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net