„Arma" cu ajutorul căreia Alexandru Arșinel cucerea femeile: «Veneau la spectacole pentru mine»

#Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a murit la 83 de ani. A avut o carieră de peste cinci decenii, timp în care a interacționat cu actrițe de renume și a fost înconjurat de femei frumoase. În urmă cu o vreme, Arșinel dezvăluia, pe tonul umoristic caracteristic, cum reușea să obțină atenția doamnelor. 

Alexandru Arșinel s-a căsătorit cu Marilena în anul 1968
Alexandru Arșinel s-a căsătorit cu Marilena în anul 1968

Alexandru Arșinel a fost întreaga viață bărbatul unei singure femei pe care a iubit-o nespus, însă în cariera de actor a întâlnit zeci de femei frumoase. Odinioară, actorul dezvăluia cum reușea să le smulgă un zâmbet și să le intre în grații, deși nu s-a considerat niciodată un bărbat atrăgător. 

„Am fost mereu înconjurat de femei care mă plăceau, care veneau la spectacole pentru mine. Nu ştiu de ce, pentru că eu am fost mai urâţel, aşa, n-am fost vreun Făt-Frumos. Dar cred că le cuceream cu glumele mele. Mai spuneam o poantă, le făceam să râdă şi ele se îndrăgosteau. Nu mi-a displăcut niciodată asta, dar le-am admirat, întotdeauna, de la distanţă. Eu am fost fidel unei singure femei", povestea Alexandru Arșinel.

Citește și: Cum a ajuns actor Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel i-a fost toată viața fidel Marilenei 

Alexandru Arșinel s-a căsătorit cu Marilena în anul 1968, iar actorul a considerat-o dintotdeauna ca fiind punctul său de sprijin și liniștea într-o lume agitată și mereu în schimbare. Actorul mărturisea că Marilena l-a înțeles mereu și a făcut sacrificii de dragul relații, nu o singură dată plecând în concediu cu fiii pe care îi aveau atunci când Arșinel se afla în turneu prin țară. 

  „Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, mărturisea Alexandru Arșinel. 

Vezi și: Scandalurile în care a fost implicat Alexandru Arșinel 

Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie 2022, din cauza unor probleme de ordin cardiac. Starea sa de sănătate se deteriorase rapid în ultimele luni, iar de ceva vreme se afla cazat la un azil de bătrâni luxos situat în zona Otopeni. Ultimele zile înainte de moarte a fost internat la Spitalul Universitar din București, unde medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața. Din păcate, organismului actorului a fost prea slăbit și nu a mai putut rezista. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre