Vasile Muraru este cel care se va ocupa de înmormântarea lui Alexandru Arșinel!

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Acesta se confrunta de mai mulți ani cu probleme cardiace. Era internat în spital, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Bunul său prieten, Vasile Muraru, care este și directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase, el fiind și cel care l-a înlocuit în post, a primit cu tristețe vestea morții.

Actorul Vasile Muraru se va ocupa de înmormântarea lui Alexandru Arșinel

Vasile Muraru a fost anunțat de fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, Cristi, că actorul a murit. Acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa bunului său prieten, spunând că a fost foarte devotat în tot ceea ce făcea, atât pe partea profesională, cât și pe cea personală.

Citește și: Mesajul lui Mihai Bendeac după moartea lui Arșinel! Cei doi și-au aruncat vorbe dure, cu ani în urmă

„M-a sunat Cristi, băiatul cel mic al lui Arșinel, acum 40 de minute. Vă dați seama, au început telefoanele, televiziunile, actori, care au spus, 'nu, nu cred ca s-a întâmplat asta…!'  Ce să vă spun… Am un gol în suflet. A însemnat enorm pentru tagma actoricească.

Felul în care se implica în toate… A fost un om foarte responsabil… și ca director de teatru și ca actor, dar și ca om!”, a mărturisit Vasile Muraru pentru Cancan.ro.

Vezi și: Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu, dar nu pe Aleea artiștilor. Când și-a aranjat locul de veci

Cu tristețe în suflet, Vasile Muraru a dezvăluit că el este cel care se va ocupa de înmormântare, iar pregătirile au început deja. Acesta a anunțat că Alexandru Arșinel va fi dus la teatru, acolo unde oamenii care l-au apreciat și iubit. Acolo îi vor putea aduce un ultim omagiu.

Citește și: Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel. Îți dau lacrimile de emoții!

,,Eu mă voi ocupa de înmormântare. Inițial îl vom duce acasă, după care, oricum deja am început pregătirile, va ajunge la teatru. Acolo oamenii îi pot aduce un ultim omagiu! Dumnezeu sa-l odihnească!”,  a mai spus acesta.

Vasile Muraru i-a luat locul lui Arșinel la teatru

Vasile Muraru i-a luat locul lui Alexandru Arșinel la începutul anului 2019, atunci când acesta a renunţat la funcţia de manager al Teatrului de Revistă. Pe vremea aceea, Vasile Muraru era director adjunct al instutuţiei aflate în subordinea Primăriei Capitalei.

Totul s-a aflat atunci când au fost tipărite noi afișe de promovare pentru piesa ”Nepoţii lui Tănase”, iar în dreptul funcţiei de director era trecut Vasile Muraru.

Actorul şi-a anunţat retragerea oficială de la conducerea instituţiei la un an de la decesul actriţei Stela Popescu, alături de care a jucat pe scenă mai mult de patru decenii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net