Mesajul lui Mihai Bendeac după moartea lui Arșinel! Cei doi și-au aruncat vorbe dure, cu ani în urmă

Ultima actualizare:

Alexandru Arșinel a murit pe 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani, din cauza unor probleme cardiace. Zeci de actori și personalități au transmis mesaje de condoleanțe, iar actorul Mihai Bendeac a decis să dea uitării conflictul pe care l-a avut cu îndrăgitul artist.

Mihai Bendeac a transmis condoleanțe familiei lui Arșinel
Mihai Bendeac a transmis condoleanțe familiei lui Arșinel

În anul 2017, Alexandru Arșinel și Mihai Bendeac au avut, în mod indirect, un schimb de replici acid. Nu s-au văzut față în față sau în cadrul unei emisiuni, însă nu au ezitat să folosească cuvinte dure pentru a se descrie reciproc.

Citește și: Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel! Îți dau lacrimile de emoție 

Mihai Bendeac mărturisea că o respectă deosebit de mult pe Stela Popescu pentru contribuția pe care a adus-o teatrului, în schimb nu îi poartă aceleași sentimente lui Alexandru Arșinel, pe care îl considera un actor submediocru și un profitor. 

Vorbele lui Mihai Bendeac au ajuns la urechile lui Arșinel, iar actorul nu a ezitat să-l facă în fel și chip pe fostul jurat al emisiunii „Iumor".

„Nu vreau să intru în polemică cu acest jeg. Nu mă interesează. Un om de o speţă jegoasă! Sunt persoane ca îşi doresc să iasă în faţa neapărat. Şi atunci ies...cu creaţii deosebite, cu apariţii excepţionale, cu momente frumoase sau cu asemenea jeguri. Vor să iasă neapărat în faţă atacând artişti iubiţi de oameni, galonaţi, decoraţi, apreciaţi de milioane de oameni de-a lungul atâtor ani. Nu mă doare. Mă surprinde. Şi cred că astfel de oameni nu sunt sănătoşi la cap şi nici nu arată a fi oameni sănătoşi. Nu voi intra în conflict cu asemenea persoane. Îi consider, repet, nişte jeguri. Consider că numai jegurile se preocupă cu treaba asta, cu conflictul dintre artişti. Mă refer la acei artişti care lansează asemenea lucruri. Nu există conflicte între generaţii. Nici eu când am intrat în teatru n-am declanşat un conflict. Nici alţii pe care eu i-am băgat în teatru n-au declanţat un conflict”, declara Arșinel, la vremea respectivă.

Vezi și: Ultimele imagini cu Alexandru Arșinel. Actorul slăbise foarte mult 

Mihai Bendeac a transmis condoleanțe familiei lui Arșinel 

Timpul a trecut, iar Mihai Bendeac a decis să dea uitării conflictul pe care l-a avut cu regretatul actor. La scurt timp după decesul lui Alexandru Arșinel, Mihai Bendeac a fost contactat.

Răspunsul său a fost unul diplomat și a subliniat că, pentru el, replicile dure dintre Arșinel și el sunt de domeniul trecutului, un fapt de multă vreme consumat. În încheiere, Mihai Bendeac a transmis condoleanțe familiei actorului și nu a dorit să facă comentarii suplimentare. 

„Nu le-am considerat niște atacuri. L-am simțit sincer, iar eu am simțit să-i răspund așa. De mult timp am considerat că totul s-a încheiat. Nu l-am cunoscut niciodată personal pe Alexandru Arșinel și nici pe Stela Popescu. Transmit condoleanțe familiei", a fost mesajul lui Miihai Bendeac, conform Cancan. 

Alexandru Arșinel era cazat, de ceva vreme, într-un azi 

Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie 2022, din cauza unor probleme de ordin cardiac. Starea sa de sănătate se deteriorase rapid în ultimele luni, iar de ceva vreme se afla cazat la un azil de bătrâni luxos situat în zona Otopeni.

Ultimele zile înainte de moarte a fost internat la Spitalul Universitar din București, unde medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața. Din păcate, organismului actorului a fost prea slăbit și nu a mai putut rezista.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
image
actualitate.net
image
actualitate.net