Ultima persoană care a vorbit cu Alexandru Arșinel înainte ca actorul să fie dus la azil

#Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani, bolnav și departe de ce a iubit cel mai mult în viața asta. De altfel, se pare că una dintre ultimele sale dorințe a rămas neîmplinită! Iată cu cine a discutat celebrul actor cu puțin timp înainte de a fi internat în azilul de bătrâni din cauza stării de sănătate șubrede. 

Una dintre ultimele dorințe ale lui Arșinel nu s-a îndeplinit
Una dintre ultimele dorințe ale lui Arșinel nu s-a îndeplinit

Alexandru Arșinel a fost internat la un azil de bătrâni din zona Otopeni în vara acestui an, după ce starea sa de sănătate a început să intre pe o pantă descendentă. Cu puțin timp înainte de a fi internat, Arșinel a purtat o discuție telefonică cu un vechi coleg de breaslă. Actorul și-a deschis sufletul și i-a mărturisit acestuia faptul că își dorea nespus să ajungă din nou la teatru, alături de colegi. 

Cel cu care a vorbit ultima dată, înainte de ar fi internat, ar fi fost Vasile Muraru, Directorul general al Teatrului de revistă Constantin Tănase. Vasile Muraru nu a dorit să comenteze destăinuirile pe care i le-a făcut Arșinel, însă a menționat că acesta ducea dorul teatrului și publicului.

Citește și: Averea lui Alexandru Arșinel. Actorul lasă în urmă o moștenire considerabilă 

În 1978, Alexandru Arșinel a început să joace împreună cu Stela Popescu, pe savuroasele texte ale soțului acesteia, Mihai Maximilian. Este anul în care ia naștere unul dintre cele mai de succes cupluri umoristice care au existat pe scena românească.

Alexandru Arșinel a avut o carieră impresionantă 

Timp de 30 de ani, Alexandru Arșinel și Stela Popescu au colindat comunitățile românești din străinătate. Pentru activitatea lor, cei doi mari actori au fost răsplatiți, în anul 2002, cu Premiul special al UNITER pentru teatrul de revistă.  

A avut o bogată activitate nu doar pe scena teatrului și în spectacole de divertisment pentru televiziune, ci și în filme. A jucat în „Vacanță la mare” (1962), „Cerul începe la etajul trei” (1967), „Ultimele zile ale verii” (1976), „Ana și hoțul” (1981), „Ca-n filme” (1983), „Vară sentimentală” (1986), „Colierul de turcoaze” (1986), „În fiecare zi mi-e dor de tine” (1987), „Miss Litoral” (1990), „Băiatul cu o singură bretea” (1991), „A doua cădere a Constantinopolului” (1994), „Paradisul în direct” (1997), „Sexy Harem Ada-Kaleh” (2001), „Războiul sexelor” (2007-2008), „Toată lumea din familia noastră” (2012). De asemenea, a realizat mai multe dublaje în filme de animație, fiind Ursul Baloo – în filmele „Cartea Junglei” („Jungle Book”) și „Cartea Junglei 2” („Jungle Book 2”), Șeriful – în filmele „Mașini” („Cars”) și „Mașini 2” („Cars 2), Micul John – în „Robin Hood” și maestrul Auguste Gusteau – în „Ratatouille”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre