Gigi Becali despre partida România-Bosnia: „Dacă nu câștigă meciul ăsta, la revedere, tată!”

Ultima actualizare:

În mai puțin de o oră, echipa națională de fotbal aa României, antrenată de Edi Iordănescu, vă disputa un meci, în cadrul Ligii Națiunilor.

Gigi Becali, patronul FCSB, a intervenit, conform sport.ro, pentru a prezenta viziunea sa asupra formulei câștigătoare a meciului.

Becali crede în jucătorii FCSB

Dacă nu câștigăm meciul, iar ei sunt pe teren, Olaru și Cordea, pe mine nu mă mai sunați, că nu mai vorbesc niciodată. Ăștia sunt cei mai buni din echipa mea.

Dacă ei nu câștigă meciul ăsta, apoi la revedere, tată! Să nu mai am voie să mai deschid gura când vine vorba de echipa națională. Închid gura! Nu mai am voie să vorbesc că sunt prea neștiutor și prost", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Citește și: Edi Iordănescu, relație scandaloasă cu Delia! A făcut publice imagini cu artista goală

Situația nu este deloc una fericită pentru echipa antrenată de Edi Iordănescu, tricolorii fiind pe ultimul loc al grupei 3, având doar patru puncte acumulate, după cinci meciuri disputate.

Astfel, meciul cu Bosnia, din această noapte, este decisiv, fotbaliștii echipei naționale având nevoie de un rezultat foarte bun pentru a evita retrogradarea în Liga C.

În Grupa a III-a, a Ligii B, conduce Bosnia și Herțegovina, cu 11 puncte. Locul secund este ocupat  de Muntenegru, cu 7 puncte. Finlanda are 5 puncte, fiind principala „concurentă” a României, cu 4 puncte, la retrogradare.

Câștigătoarea grupei va promova în Liga A. Liga Națiunilor UEFA este o competiție internațională de fotbal, disputată de echipele naționale ale statelor afiliate la UEFA.

Vezi și: Gigi Becali, reacție inedită după scandalul dintre Reghe și Anamaria Prodan. Ce a precizat patronul lui FCSB

Primul meci al competiției a avut loc în toamna anului 2018, după încheierea Campionatului Mondial de fotbal și înlocuiește meciurile amicale disputate de echipele naționale afiliate la UEFA.

Liga Națiunilor oferă șanse suplimentare echipelor din Europa la calificarea în Campionatul European de Fotbal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net