Unde a ajuns brânza trimisă de Gigi Becali pentru nunta lui George Simion?

Ultima actualizare:

Cei peste 10.000 de participanți la marea nuntă de la Măciuca, județul Vâlcea, dintre George Simion și Ilinca, nu au reușit să dea gata cele două tone de brânză de oaie, făcute cadou de Gigi Becali!

cub branza george simion png

Puțin peste o jumătate de brânză de oaie, din Mărginimea Sibiului, de unde nea Gigi a procurat cantitatea record, a rămas neatinsă, alături de alte cantități de legume sau carne. Astfel, George Simion a încărcat produsele într-un camion și a făcut „anunțul către țară”!

Liderul AUR a explicat ce urmează să se întâmple cu alimentele

„Suntem într-un TIR frigorific unde avem mâncarea care a rămas după nunta de sâmbătă. Ne-a mai rămas ceapă, morcovi, cartofi, mai avem jumătate de tonă de cartofi. Mai avem mici, carne de pui, muştar şi multe alte alimente.

Le ducem pe toate la centre de copii şi azile de bătrâni, din Vâlcea şi din judeţele limitrofe. Avem voluntari pregătiţi.

Citește și: George Simion, declarații în răspăr după nuntă! Miresei i-a picat fața: „Să vedem cât durează dragostea!” Adevărul despre sarcina Ilincăi!

Uite, avem şi brânză de la nea Gigi, ne-au mai rămas 600 de kilograme. Vor ajunge acolo unde le e locul, la români”, a explicat george Simion, într-un material video, publicat pe pagina sa Facebook.

Așadar, brânza și alimentele neatinse au ajuns, în siguranță, într-un camion frigorific, care le va păstra proaspete, până vor fi distribuite. Înainte de a pleca în luna de miere, la Săpânța, George și Ilinca Simion mai au de îndeplinit o misiune. Una umanitară, cei doi având de gând să vină în sprijinul copiilor sau bătrânilor aflați în dificultate, prin donarea alimentelor rămase după nuntă.

Nunta a fost organizată, sâmbătă, 27 august

Nunta lui George Simion cu Ilinca a fost marcată de o petrecere câmpenească grandioasă, asemenea unui festival! Desfășurată în localitatea Măciuca - Oveselu, din județul Vâlcea, petrecerea s-a desfășurat sâmbătă, 27 august.

Liderul AUR și mireasa lui, Ilinca, și-au dorit ca nunta lor să fie una sută la sută tradițională. Tocmai de aceea, George Simion a ales și complexul din satul Oveselu, comuna Măciuca, loc de care s-a îndrăgostit anul trecut, în vacanță.

Citește și: Am aflat locul magic în care George și Ilinca Simion își vor petrece luna de miere!

Cei doi îndrăgostiți au respectat cu sfințenie la nuntă tradițiile din moși strămoși: mirele a fost bărbierit cu toporișca, s-a împodobit bradul, iar ulterior s-a dus să-și pețească jumătatea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net