Am aflat locul magic în care George și Ilinca Simion își vor petrece luna de miere!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Așa cum a fost nunta, așa este și luna de miere! George Simion și mireasa lui, Ilinca, au ales o destinație unică pentru luna de miere. Cei doi îndrăgostiți nu se duc oriunde, așa că liderul AUR continuă seria de evenimente atipice, continuare după marele Untold de Măciuca, festivalul nunții care a durat câteva zile.

George Simon își duce mireasa la Săpânța!
George Simon își duce mireasa la Săpânța!

Click! a aflat în exclusivitate locația de vis în care George și Ilinca Simion vor merge în luna de miere.  George Simion și-a dus mireasa după nunta festival de la Oveselu-Măciuca să se relaxeze în luna de miere pe plaiuri maramureșene. Mai exact, la Săpânța!

Citește și: George Simion, declarații în răspăr după nuntă! Miresei i-a picat fața: „Să vedem cât durează dragostea!” Adevărul despre sarcina Ilincăi!

Evident că nu se cădea ca liderul AUR să aleagă vreo destinație exotică precum Maldive sau Caraibe, după horele românești încinse cu foc la Untold de Măciuca. 

Așa că Săpânța a fost destinația perfectă pentru miri! De altfel, George Simion a dezvăluit că a primit invitația de a petrece luna de miere în Maramureș chiar de la meșterul care a construit bisericuța de lemn de la Oveselu-Măciuca, lăcaș în care cei doi îndrăgostiți și-au și unit destinele, sâmbătă, 27 august.

Iată și: La nunta lui George Simion s-a furat mireasa, până la urmă. Mireasa altuia...

Am primit o invitație ca după nuntă să mergem în luna de miere în Maramureș chiar de la constructorul bisericuței unde ne-am cununat religios. Vrem să vizităm mai multe locuri în Maramureș, mergem la Săpânța. Acolo ne vom face luna de miere, stăm trei zile.”, a declarat George Simion, imediat după nunta de la Măciuca. 

Mai vezi și: George și Ilinca Simion, sărutări pătimașe pe muzica lui Nicu Covaci. Trupa Phoenix i-a făcut să se dezlănțuie pe scenă!

Mai jos puteți viziona un interviu exclusiv cu George și Ilinca Simion chiar înainte să spună marele DA la starea civilă!

Liderul AUR și mireasa lui, Ilinca, și-au dorit ca nunta lor să fie una sută la sută românească. Tocmai de aceea, George Simion a ales și complexul din satul Oveselu, comuna Măciuca, loc de care s-a îndrăgostit anul trecut, în vacanță.

Cei doi îndrăgostiți au respectat cu sfințenie la nuntă tradițiile din moși strămoși: mirele a fost bărbierit cu toporișca, s-a împodobit bradul, iar ulterior s-a dus să-și pețească jumătatea.  

sapanta biserica cimitir jpeg

Cimitirul vesel de la Săpânța, atracția Maramureșului! 

În Maramureş avem unele dintre cele mai frumoase tradiții din România, de altfel și cele mai atractive regiuni ale ţării noastre. O lună de miere petrecută în această zonă este un prilej de relaxare, dar şi de familiarizare cu specificul local inedit, care atrage turiştii din întreaga lume. 

Printre obiectivele care merită vizitate se numără Cimitirul Vesel de la Săpânţa, Mănăstirea Bârsana şi Biserica de lemn din Ieud.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
Avocado FOTO Shutterstock jpg
foto1 dragos la sinaia jpg
baza motociclisti 2 jpg
beach 6292382 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net