La nunta lui George Simion s-a furat mireasa, până la urmă. Mireasa altuia...

#Exclusiv Click!

La marea nuntă de la Măciuca, din județul Vâlcea, mireasa Ilinca, soția lui George Simion, nu a fost furată, dar mirele s-a trezit pe ringul de dans cu două mirese!

Ilinca Simion și mireasa furată
Ilinca Simion și mireasa furată

George Simion a ținut să menționeze din capul locului că la nunta sa cu Ilinca nu se fură mireasa.

Fiind zi de nunți, în toată România, iar petrecerea liderului AUR având regim deschis, nu a durat mult până când, spre seară, la petrecerea soților Simion și-a făcut apariția, în mod surprinzător... o altă mireasă!

Mireasa furată, adusă de la Roșiori!

Ceilalți nuntași, tocmai de la Roșiori, erau cu gândul la nunta de la Măciuca, așa că atunci când au decis să fure mireasa de la nunta la care particupau, au găsit cel mai bun loc în care să o ducă.

Ilinca a arătat ce gazdă bună este, și a luat mireasa furată la dans, iar George Simion amuzat, și-a salutat oaspeții și s-a îndreptat spre alți participanți.

Le-a cântat Carmen Șerban

Cum atmosfera era întreținută de „venerabila” Carmen Șerban, dansul a fost aproape continuu. „Să aplaudăm, să vină iubirea înapoi! Și la voi și la mine, da?”, i-a amuzat Carmen Șeban pe petrecăreți și a pornit show-ul de manele, cu mișcările de dans aferente.

Citește și: Ilinca a încins hora printre oameni. Mireasa lui Simion s-a alăturat mulțimii într-un mare stil!

Oricât de mult au încercat nuntașii sau Carmen Șerban, cu dedicații și invitații să îl aducă pe ringul de dans pe George Simion, acest lucru nu s-a întâmplat. 

Ilinca a jucat pe tot parcursul petrecerii

De altfel, toată nunta, mireasa Ilinca a jucat și a dansat, distrându-se așa cum se cuvine, într-un asemenea moment! Imediat cum s-a încheiat cununia religioasă și s-a pornit petrecerea, tânăra Ilinca Simion nu a stat prea mult pe gânduri.

Citește șiSoția lui George Simion " Rochia de mireasă este exact așa cum mi-am dorit și cu accente tradiționale românești"

Mireasa a renunțat la formalități, mai exact la pantofii eleganți cu toc, și a încălțat o pereche de ghete sport și s-a prins în horă cu invitații de la nuntă. Aleasa liderului AUR a demonstrat că se pricepe de minune la dansurile tradiționale românești.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaje foto alohotels ro jpeg
image
image
image
image
image
image
Iancu de Hunedoara png
tren deraiat 08, foto ISU Teleorman
titanic adobestock jpg
FotoJet (1) jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
FotoJet jpg
banner Grecia
udare muscate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net