Soția lui George Simion " Rochia de mireasă este exact așa cum mi-am dorit și cu accente tradiționale românești"

Ultima actualizare:
ce spune Ilinca Munteanu inainte de casatoria cu George Simion png

Ce rochie de mireasă va purta Ilinca Munteanu, viitoarea soție a lui George Simion?

George Simion își dorește o nuntă tradițional românească, la care să participe românii din toată țara și din Diaspora. Ilinca, viitoarea lui soție este în acord cu George, ca cel mai important moment din viața lor să iasă din tiparele clasice. 

Am găsit-o pe Ilinca în focul pregătirilor.  Între telefoane, întâlniri, discuții cu cei care îi ajută la pregătirea evenimentului, Ilinca s-a alăturat lui George și am discutat în interviul video, evident și despre rochia de mireasă.

Recunosc, mireasa a fost un pic zgârcită în a da prea multe detalii despre cum va arăta rochia pe care o va purta. Este normal, căci obiceiul spune că trebuie păstrat secretul, mai ales când mirele este lângă tine. Cu un zâmbet larg, Ilinca îmi spune:

"Nu este chiar o rochie de mireasă complet în stil tradițional. Este exact așa cum mi-am dorit-o eu, dar are și influențe folclorice, din zona de unde sunt eu, din Ilomița, Bărăgan. Voalul va avea o trenă de patru metri" îmi spune viitoarea mireasă

Despre domnișoarele de onoare? Sigur că trena miresei o vor purta cele opt tinere frumoase care vor avea o ținută special realizată pentru ele, cu fuste din voal și corsete, care vor completa  o imaginea..

Nu se poate nuntă românească fără zestrea miresei. Ce spune Ilinca despre acest obicei?

Momentul zestrea miresei a fost gândit de cei miri ca fiind unul special. Și chiar vor respecta tradiția. Ilinca povestește în interviu, despre lada veche pe care a adus-o chiar mama ei cu tot ceea ce i-a lucrat bunica Ilincăi special pentru momentul când nepoate ei se va mărita. Sunt obiecte vechi, unele chiar de peste 100 de ani, 

"Noi o să respectăm tradiția. Toată zestrea mea o să fie expusă pe gard. Așa este obiceiul. Să vadă lumea că fata  are zestre mare și frumoasă" spune Ilinca Munteanu. 

Ea și George s-au gândit chiar să organizeze în spațiul unde va avea loc nunta și o mică expoziție de costume tradiționale românești. În 14 corturi special amenajate, nuntașii vor putea admira iile vechi de peste 100 de ani,  din zone diferite ale României.: Țara Oașului, Țara Bârsei, Muscel, Vrancea, Ialomița. 

Ce meniu special își dorește Ilinca la nunta ei?

Viitoarea soție a lui George Simion este o mare amatoare de sarmalele în foi de varză murată cu rețeta autentică,  din  care nu poate să lipsească, evident  carnea de porc. Așa că  la masa nuntașilor sărmăluțele noastre vor sta alături  alături de mămăliga tradițională.

Și pentru ca atmosfera să fie în stil tradițional românesc, așa cum își doresc mirii, nuntașii se vor bucura de o priveliște ca în basmele românești, de aer curat, de mâncare bună, de muzică frumoasă, Pe  pajiștea care se întinde cât vezi cu ochii, organizatorii nunții vor așeza baloturile de fân pe care nuntașii se vor putea relaxa după ce împreună cu mirii vor încinge hora mare.  

Toare declarațiile celor doi miri le poți viziona, în interviul integral de pe canalul de You Tube Click!

Nunta anului așa cum este denumită căsătoria lui George Simion are loc în Oveselu, în comuna care a inspirat-o și pe celebra Ioana Radu să îi dedice un cântec:.Trecui dealul la Măciuca!

Și bonus, tot Click! îți arată o priveliște de vis, chiar din locul unde se va desfășura nunta, într-o spectaculoasă filmare cu drona realizată de echipa Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net