VIDEO Trecui dealul la Măciuca unde își face George Simion nunta

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:
george simion nunta anului png

Îmbrățișați, cei doi au început să povestească. Primul lucru pe care mi l-a spus George Simion, sărutând-o pe frunte pe  Ilinca Munteanu a fost: ” Eu îmi doresc șase copii. Dar acum negociez cu Ilinca, la patru “

De aici, urmează  declarații tandre pe care cei doi și le fac, chiar și din priviri. Ilinca îmi povestește că momentul când George  a cerut-o de soție a fost unul care nu poate să fie uitat: “ Doar vine de la George și tot ceea ce vine de la el este special” spune Ilinca, lipindu-se și mai tare de el, în timp ce George îi ia mână și îi mângâie inelul de logodnă.

“Noi am stat o perioadă de timp feriți de public. Nu am dorit să ne afișăm, dar când au început să apară tot felul de știri despre relația noastră, despre faptul că Ilinca m-a părăsit, că de fapt exista o altă mireasă, că nunta nu o să mai aibă loc, am decis să ieșim și să vorbim noi” spune George Simion în interviu.

Printre foarte multele  întrebări pe care i le-am adresat Ilincăi despre rochia de mireasă,  dacă poartă un costum popular, câți metri are trena voalului, cum sunt îmbrăcate domnișoarele  de onoare, am fost curioasă să aflu  ce crede  mama miresei  despre viitorul ginere. “Mama? Ce să spună?! Îl adoră” răspunde foarte încântată  viitoarea doamnă Simion

O să descoperiți că interviul nostru are loc chiar în mica biserică din lemn, în stil maramureșean care acum este în construcție și la care lucrează meșteri destoinici. În cadrul ei  se va oficia slujba religioasă a căsătoriei lor. După eveniment, construcția va rămâne acolo, pentru localnicii din zonă și pentru toți turiștii care vor trece prin Vâlcea, ca loc de popas și rugăciune. Este una dintre dorințele lui George Simion ca nuntă sa, să aibă și un impact pentru comunitatea locală, și nu numai.

“Eu mă bucur tare mult că m-am găsit cu Ilinca. Știți, eu aveam o problemă cu nunțile astea clasice de la noi. Toată lumea vine îmbăcată la patru ace, apar probleme cu cât e darul, chiar sunt și resentimente uneori, în loc să fie o imensă bucurie” spune George Simion, luându-I mâinele Ilincăi între ale lui. Apoi continuă, el: “În timp, m-am tot gândit cum o să fie nunta mea. Mama mă bâtea și ea la cap, când  mă însor, când mă așez la casa mea, iar acum că a venit acest moment, am spus să fie o nuntă în stil traditional românesc. E păcat că am uitat  să ne respectăm tradițiile noastre”.

Ilinca adaugă și ea“Cred că putem să fim un bun exemplu pentru tineri de azi.”

Ilinca se retrage pentru că ne-a avertizat, de la început că nu va putea sta foarte mult cu noi. Are multă treabă. Normal, mireasa are multe detalii de pus la punct, chiar dacă are și ajutoare în jurul ei.

Am continuat discuția  cu George, plimbându-ne pe pajistea unde va avea loc evenimentul. Pe un fundal care îți taie respirația de frumos ce este, cu dealurile învelite în verdele de august, cu un soare blând,  discuția mea cu George merge spre meniul de la nuntă și artiștii care vor încălzi atmosfera. Printre multele feluri de bucate românești, inclusiv sarmalele, care îi plac miresei, în mod special, George amintește și despre proțap și  bebercuții care urmează să ajungă, cum se va încălzii atmosfera pe toate genurile de muzică, inclusiv pe muzică patriotică și cum vin  artiști din Macedonia de Nord, celebrul Pero Tsatsa și  un ansamblu de 50 de artiști din Albania.

La un moment dat, George Simion a declarat în spațiul public, că la nunta sa  crede că  vor participa aproximativ 11.000 de nuntași. “Eu nu țin la un număr de nuntași. Că sunt 8000, că sunt 11.000, că sunt 12.000, ceea ce îmi doresc este ca toți cei care m-au cunoscut în timp, care îmi sunt prieteni să fie aici. Toți sunt bineveniți și îmi doresc  să se  simtă bine la nunta mea. Eu am ales zona aceasta, am creat toate condițiile ca toți cei care doresc să ne fie alături, să fie aici cu noi” Pe finalul discuției l-am ]ntrebat pe George cum e cu….darul de nuntă?

Pentru mine și Ilinca, cel mai mare dar este ca oamenii să fie aici cu noi, îmbăcați în ie. Dar dacă vrea cineva să contribuie financiar, noi avem cutii pregătite pentru donații, iar acestea vor merge câtre construcția unui spital mobil. Este un proiect care va demara în luna februarie din anul viitor și la care eu țin foarte mult. Îmi doresc să rămână ceva după nunta noastră: acest spital mobil și bisericuța maramureșeană construită aici, pentru această ocazie” spune George 

Măciuca pare să fie o localitate cu ....lipici. Plasată într-o zonă superbă, în Vâlcea, ea  a fost cântată de Ioana Radu în romanțe și acum este  punct de atracție pentru o nuntă tradițional românească.

Dacă nu știți cum arată locul, puteți să-l descoperiți din acest clip, o spectaculoasă  filmarea cu drona pe care a realizat-o echipa de la Click!

Descoperiți totul despre nunta anului,  din interviul video pe care l-am realizat cu George și Ilinca Simion.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
daria crisan jpg
index (5) webp
Banner Bogdan Bob Rădulescu
Banner Octavian Ursulescu Bun
image
actualitate.net
image
actualitate.net