George și Ilinca Simion, sărutări pătimașe pe muzica lui Nicu Covaci. Trupa Phoenix i-a făcut să se dezlănțuie pe scenă!

Ultima actualizare:

Nicu Covaci a cântat la nunta lui George Simion, alături de legendara trupă Phoenix. Artistul a fost criticiat pentru decizia de a cânta la nunta liderului AUR, însă acest lucru nu i-a împiedicat pe însurăței să se simtă minunat. Imaginile vorbesc de la sine. 

cub nunta george simion phoenix png

Nicu Covaci a urcat pe scenă la nunta lui George Simion și a Ilincăi și a făcut spectacol. Acordurile cântate de formație a adus zâmbetul pe buze nuntașilor și a creat mirilor o dispoziție romantică! Nu au lipsit săruturile și privirile languroase! 

Citește și: George Simion, despre alerta cu bombă de la nuntă 

Criticat pentru decizia de a cânta pentru liderul George Simion, Nicu Covaci a avut un răspuns tranșant. Artistul a subliniat că nu a acceptat să cânte, în mod obligatoriu de dragul lui Simion, ci pentru oamenii sosiți la petrecerea acestuia, persoane care au valori în care și el crede și care îi apreciază muzica. În plus, Covaci a subliniat că a cântat, în trecut, și pentru Nicu Ceașescu și nu s-a mai făcut atât de mult tam-tam. 

„Eu am venit aici pentru că am fost invitat să cânt la 10 mii de oameni, de o fundație culturală. Se cântă și se dansează în costume populare. Noi suntem formația care crede în acest popor, în această tradiție, și eu o să îmi iau și am să cânt în ie. Pentru că noi am făcut o esență, noi am luat acest folclor arhaic și l-am transformat într-un folclor modern. Noi credem în România, noi credem în poporul ăsta. (...) Am fost chemați să cântăm în fața a 10 mii de țărani. Foarte bine! Că în paralel există o nuntă sau două-trei sau o înmormântare sau un avort, nu mă interesează pe mine... (...) Eu am venit aici să cânt”, a declarat Nicu Covaci, conform Realitatea Plus. 

Vezi și: Festin demn de un regal dacic la nunta lui George Simion 

Nicu Covaci, pus la zid de un fost coleg de trupă

Hotărârea șui Nicu Covaci de a întreține atmsofera la nunta lui Simion a fost aspru crticată de către un vechi membru al trupei, Josef Kappl, care și-a strigat nemulțumirea public, pe pagina personală de Facebook. Josep i-a adresat cuvinte dure lui Covaci.

„De unde s-a pornit și unde s-a ajuns!!! De aceea vă rog să nu asociați niciodată ceea ce am realizat în anii ‘70, sub numele Phoenix din convingere, cu ceea ce face de mulți ani încoace acestui grup, sub același nume! Mi-e rușine de rușinea lui!", a scris acesta. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net