Festin demn de un regal dacic la nunta lui Simion! Grătarele sfârâie pe pajiștile de la Măciuca

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nunta lui George Simion cu Ilinca este un eveniment cu adevărat grandios, iar Măciuca s-a transformat peste noapte în locul fierbinte al patriotismului, unde românii, s-au adunat pentru o ceremonie tipic tradițională. Și ce ar fi fost o nuntă în stil tradițional fără o mâncare pe măsură, în special fără grătarele ce sfârâie și cărnurile la proțap din care se vor delecta invitații și mirii. 

Cununie George Simion 2 jpg

George Simion și soția sa Ilinca au organizat cea mai spectaculoasa petrecere de nuntă, la care au participat nu numai apropiați ai cuplului, ci și oameni de rând, care au dorit să se bucure alături de liderul AUR cu ocazia acestui moment special. 

Citește și: Ilinca Simion a primit inelul de logodnă de la doi polițiști

Pentru a respecta întocmai tradițiile, meniul de la nunta lui Simion a inclus preparate tipic românești, din care nu a lipsit slăninuța, dar nici cele două tone de brânza oferite de George Becali. Totuși, cel mai apreciat preparat românesc este fripturica la grătar, iar pe pajiștea de Măciuca, fotoreporterii Click! au surprins zeci de grătare pe care ardeau cărnurile proțăpite ce împrăștiau miresme îmbietoare. 

Nu rata nici: George Simion s-a căsătorit! Imagini de la cununia civilă. Cât de emoționată a fost Ilinca

George Simion a dorit ca nunta lui să ofere un festin de mâncăruri tradiționale, care ar stârni invidia chiar și strămoșilor daci. Pe lângă friptura la proțap, invitații s-au putut delecta și cu fasole la ceaun, preparat tipic românesc care era învârtit de zor cu o lingură imensă, chiar sub ochii oamenilor. 

Hai să vezi și: Dan Diaconescu, martor la cununia civilă dintre George Simion și Ilinca

Câți bani a scos din buzunar George Simion pentru nuntă: «Am cerut de la fiecare ce are»

Pentru un asemenea eveniment de amploare, George Simion a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă frumușică de bani. Liderul AUR a mărturisit că până la acest moment a scos dun buzunar 12.000 de euro pentru nunta patriotică cu Ilinca.

Până acum am cheltuit propriu-zis 12.000 de euro. Am făcut o estimare cât e brânza de la domnul Gigi Becali, dar am cerut de la fiecare ce are. De la ciobanii de la Jina, de la Polovraci, de la Vaideeni am cerut berbecuți, că ei au oi, domnul Gigi are brânză și așa mai departe”, a mărturisit George Simion în mediul online. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net