George Simion, despre alerta cu bombă: «Știu cine a trimis mesajul. A vrut să-mi strice nunta!»

Ultima actualizare:

Nuntă cu peripeții pentru George Simion! Aglomerație, îmbrânceli, leșin, alarmă cu bombă...Ziua cea mare a lui George Simion chiar le-a avut pe toate! Liderul AUR s-a căsătorit pe 27 augut 2022 cu aleasa inimii sale, însă îndrăgostiții nu s-au putut bucura pe deplin întrucât au întâmpinat mici neplăceri. 

image

În timpul ceremoniei religioase de la Măciuca, oficiată chiar de către ÎPS Teodosie a început să circule zvonul unei alerte cu bombă chiar la locul în care liderul AUR renunța la burlăcie. Polițiștii și pirotehniștii au sosit de urgență la fața locului pentru a evita orice catastrofă, ținând cont de numărul imens de oameni prezent la eveniment. 

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a petrecut la nunta lui George Simion 

După ceremonia religioasă, George Simion a declarat reporterului Click! prezent la nunta politicianului faptul că știe cine este persoana care a creat alarma falsă. În plus, George Simion este sigur că această persoană nu a dorit nimic altceva decât să îi strice ziua cea mare. «Știu cine a trimis mailul cu bomba. A vrut să-mi strice nunta!  Mireasa și-a schimmbat tocurile cu adidași. La noi, la AUR nu se fură mireasa», a spus George Simion. 

Nașa a lesinat din cauza căldurii și a emoțiilor 

Peripețiile nu s-au limitat doar la alarma cu bomba. Din pricina căldurii și probabil a emoțiilor mari, una dintre nașele cuplului, căci perechea a avut mai mulți nași, a leșinat. Vă reamintim că ceremonia religioasă s-a ținut într-un cort improvizat, așadar aerisirea a fost dificil de făcut. 

Vezi și: Alertă cu bombă la nunta lui George Simion 

George Simion s-a străduit din greu pentru ca fiecare amănunt să fie pus la punct în ziua nunții sale. A dat anunț că dorește produse românești pe masă, așadar producătorii s-au grăbit să-i îndeplinească poftele.

Nici Gigi Becali nu a rămas indiferent strigătului de ajutor și i-a trimis în grabă 2.000 de kilograme de brânză din care nuntașii să se înfrupte. Presei nu i-a fost permis accesul la eveniment, dar, George Simion a transmis live ceremonia religioasă pe pagina de Facebook, așadar doritorii au putut urmări evenimentul.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net