George Simion, despre alerta cu bombă: «Știu cine a trimis mesajul. A vrut să-mi strice nunta!»

Ultima actualizare:

Nuntă cu peripeții pentru George Simion! Aglomerație, îmbrânceli, leșin, alarmă cu bombă...Ziua cea mare a lui George Simion chiar le-a avut pe toate! Liderul AUR s-a căsătorit pe 27 augut 2022 cu aleasa inimii sale, însă îndrăgostiții nu s-au putut bucura pe deplin întrucât au întâmpinat mici neplăceri. 

image

În timpul ceremoniei religioase de la Măciuca, oficiată chiar de către ÎPS Teodosie a început să circule zvonul unei alerte cu bombă chiar la locul în care liderul AUR renunța la burlăcie. Polițiștii și pirotehniștii au sosit de urgență la fața locului pentru a evita orice catastrofă, ținând cont de numărul imens de oameni prezent la eveniment. 

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a petrecut la nunta lui George Simion 

După ceremonia religioasă, George Simion a declarat reporterului Click! prezent la nunta politicianului faptul că știe cine este persoana care a creat alarma falsă. În plus, George Simion este sigur că această persoană nu a dorit nimic altceva decât să îi strice ziua cea mare. «Știu cine a trimis mailul cu bomba. A vrut să-mi strice nunta!  Mireasa și-a schimmbat tocurile cu adidași. La noi, la AUR nu se fură mireasa», a spus George Simion. 

Nașa a lesinat din cauza căldurii și a emoțiilor 

Peripețiile nu s-au limitat doar la alarma cu bomba. Din pricina căldurii și probabil a emoțiilor mari, una dintre nașele cuplului, căci perechea a avut mai mulți nași, a leșinat. Vă reamintim că ceremonia religioasă s-a ținut într-un cort improvizat, așadar aerisirea a fost dificil de făcut. 

Vezi și: Alertă cu bombă la nunta lui George Simion 

George Simion s-a străduit din greu pentru ca fiecare amănunt să fie pus la punct în ziua nunții sale. A dat anunț că dorește produse românești pe masă, așadar producătorii s-au grăbit să-i îndeplinească poftele.

Nici Gigi Becali nu a rămas indiferent strigătului de ajutor și i-a trimis în grabă 2.000 de kilograme de brânză din care nuntașii să se înfrupte. Presei nu i-a fost permis accesul la eveniment, dar, George Simion a transmis live ceremonia religioasă pe pagina de Facebook, așadar doritorii au putut urmări evenimentul.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net