Alertă cu bombă la nunta lui George Simion

Ultima actualizare:

Alertă cu bombă la nunta lui George Simion! Nunta liderului AUR, George Simion, nu este lipsită de incidente. Așa se face că a existat o alertă cu bombă. 

cub alerta bomba animat gif

Evenimentul grandios așteptat de George Simion și Ilinca, dar și de admiratorii omului politic a fost umbrit de o alertă. Mai exact, o persoană a trimis un mesaj mai multor redacții prin care a anuțat că ziua de 27 august 2022 va fi una cu adevărat memorabilă și că o bombp va fi detonată la nunta lui George Simion. Iată mai jos mesajul integral. 

  „Azi explodăm o bombă la nunta lui George Simion la Hotel Forest. Știm bine că Simion se distrează din bani ruseşti azi la Oveselu. Aceastăzi va fi memorabilă pentru toată lumea!”, a fost conținutul mesajului, conform Gândul.   

În urma mesajului, oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a preveni orice întâmplare neplăcută. Alerta a fost una ridicată ținând cont de numărul mare de participanți la evenimentul atât de intens promovat de liderul AUR.

„Astăzi, 27 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfășurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă”, a transmis IPJ Vâlcea.  

La nunta lui George Simion au fost așteptați 10.000 de oameni, iar din imaginile făcute publice de liderul AUR este evident că locul în care s-a desfășurat ceremonia religioasă s-a dovedit a fi neîncăpător. Oamenii s-au îngrămădit să ajungă cât mai aproape de nuntași, iar coroana de flori aflată la intrarea în cort a fost la un pas să cadă. Din fericire, totul a decurs conform planului, iar George și Ilinca și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net