George Simion, făcut cerșetor de Diana Șoșoacă, după ajutorul cerut pentru nuntă

Plecați „de mână” în „aventura parlamentară”, între Diana Șoșoacă și George Simion s-a rupt „lanțul de iubire”!

cub simion vs sosoaca png

Într-un interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu, pentru Cetățeanul.net, Diana Șoșoacă l-a desființat, pur și simplu, pe fostul ei coleg de partid, George Simion.

Diana Șoșoacă l-a „tocat” pe George Simion, cu critici tăioase

Vulcanica senatoare a luat la „tocat”, pe rând, mai multe aspecte din viața profesională și personală a lui Simion.

A început cu critici legate de gestionarea veniturilor de la Parlament, a ajuns la sprijinul solicitat de acesta pentru organizarea nunții și și-a manifestat mila față de Ilinca, viitoarea doamnă Simion.

Citește și: VIDEO Trecui dealul la Măciuca unde își face George Simion nunta

„Să ajungi să cerșești ca să-ți face propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil. Cred că în România sunt atâția zeci de mii, sute de mii de oameni care nu au salariul lui de parlamentar.

Hai să zici, 90% donează, ok. Sar el spunea cu gurița lui, că un parlamentar are 10.000 de euro pe mână, ceea ce înseamnă că el își bagă în buzunar, toți banii pe care statul român și conform legii tu trebuie să îi dai pe cabinetul parlamentar și pe consilieri și pe munca pe care o faci pentru Parlament și pentru poporul român.

Deci el, prin live-urile alea pe care le face, a recunoscut că el de fapt deturnează fondul care e acordat unui demnitar, pentru a trăi.

Diana Șoșoacă nu va merge la nunta lui George Simion

Ai 10.000 de euro în buzunar și tu nu ești în stare să cumperi 2 tone de brânză? Pe bune? Trebuie să ți le dea Gigi Becali? A apărut o listă, de unde să ia roșii, ardei? Băi, nu ți-e rușine? Este mizerabil să faci așa ceva!

Nu știi unde sunt târgurile de legume? În Vâlcea, pe la Măciuca, sunt o groază de oameni care îți pot vinde. Chiar trebuie să faci mizeria asta?”, a tăiat Diana Șoșoacă în carne vie!

Și a continuat, povestind, inclusiv, detalii din viața ei personală. „Mie mi-e milă de fetița asta(n.r. Ilinca, soția lui George Simion). Are 22 de ani. Eu la 22 de ani mă și măritam, prima dată. Pornești cu atâtea visuri... Normal ar trebui să ai lângă tine un om alături de care să pornești în viață”, a mai criticat Diana Șoșoacă. 

Citește și: EXCLUSIV! Poftiţi la nunta unicat a lui George Simion!

Senatoarea a dezvăluit faptul că are o prietenă comună cu Ilinca. De aceea, Diana Șoșoacă a spus că știe că soția lui George Simion și-ar fi părăsit fostul iubit, după o relație de doi ani de zile.

Ea e o fire romantică, e o fată visătoare și, din punctul meu de vedere, la cum e politica... nu o văd bine”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Sâmbătă, 27 august, liderul AUR, George Simion, își va uni destinele cu aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu. La Oveselu-Măciuca e agitație mare! Se fac ultimele pregătiri înainte de marele eveniment, la care sunt așteptați peste 10.000 de oameni.

Este de la sine înțeles faptul că Diana Șoșoacă nu va participa la marele eveniment.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
caine covid carantina china foto twitter jpg
1 tulburari de somn jpg jpeg
David Popovici (AFP) 000 32CZ9Y6 jpeg
image
image
image
image
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan