Nunta lui George Simion, mai ceva ca Revelionul la Oache! Își pune pirostriile în Măciuca, iar numărul de invitați e copleșitor

Gata, totul e stabilit! George Simion face nunta în curând, pe data de 27 august, pe plaiuri mioritice. El și aleasa inimii sale se vor cununa în comuna Măciuca și vor avea câteva momente inedite, evenimentul fiind unul cât se poate de patriotic! Au renunțat la dansul clasic al mirilor, la dar, precum și la lista de invitați, motiv pentru care nunta liderului AUR va fi o adevărată sărbătoare.

stanga
dreapta
george simion ilinca munteanu mare PNG
george simion ilinca png
soție george simion jpeg
Congres AUR - George Simion - 27 mar 2022 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
george simion

Astfel, putem spune că de nunta lui George Simion nu se vor bucura doar el, Ilinca, femeia cu care e pregătit să își întemeieze o familie și apropiații celor doi, ci și locuitorii din Măciuca și alte localități din apropiere. Oveselu este epicentrul distracției în perioada următoare, însă deocamdată operațiunile pentru organizare sunt în plină desfășurare, iar zona arată mai degrabă a teatru de război.

S-ar putea să te intereseze și: Ilinca, ai grijă! George Simion înnebunește toate femeile cu freza asta nouă

Cel puțin 10.000 de persoane vor lua parte la momentul în care liderul AUR, George Simion, își va uni destinele cu Ilinca, femeia care a reușit să îi cucerească inima. Consilierul politicianului controversat susține că se așteaptă ca 15.000-20.000 de participanți să își facă apariția în seara cea mare, mai ales că masa și dansul vor fi achitate în totalitate de mire!

George Simion și Ilinca fac nuntă cu fast. O să fie festival în toată regula

Mirii au decis să renunțe la clasicul dar în plic, mai ales că nunta este plătită deja, în ciuda cheltuielilor uriașe pe care un eveniment de asemenea anvergură le implică. 42 de perechi de nași, atâtea persoană îi vor cununa pe cei mai iubiți dintre miri, dacă judecăm după numărul de persoane care le vor fi alături. Iar toți acești părinți spirituali ai viitorilor soți au făcut donații substanțiale, alături de ei sărind în ajutorul lui George Simion și câteva companii.

Ți-am mai pregătit și: Cine este Ilinca, viitoarea soție a lui George Simion. Logodnica liderului AUR a făcut Dreptul: «Are un traseu diferit»

Nu vor dansa valsul mirilor pe ritmurile lui Andrea Bocelli, Lady Gaga, Celine Dion sau alți cântăreți la modă, căci Ilinca și George au ales să își arate dragostea pentru popor chiar și în ziua în care doar dragostea dintre ei contează! Au renunțat și la vals, așa că vor încinge un dans popular, pe muzică folclorică, specifică plaiurilor mioritice, iar atmosfera va fi întreținută de greii muzicii: Taraful lui Tudorel Pană, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache și Theo Rose.

Pe lângă invitații din toate clasele sociale care sunt așteptați la nunta lui George Simion vom da nas în nas și cu Jandarmeria, Pompierii și specialiștii de pe Ambulanță care se vor asigura de bunăstarea tuturor persoanelor prezente. Accesul se va face frumos, organizat, cât de cât, iar invitații vor primi brățări de acces și vor petrece până în zori, grație liderului AUR, care va spune „Da!” uniunii dintre el și Ilinca, o tânără în vârstă de 24 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
Alexia Eram (6) jpg
David Beckham
image
image
image
image
maicuta falsa anunt internet 0 jpeg
vaccin covid jpeg
accident balcic jpg
MUGUR ISARESCU foto inqaum photos octav ganea
image png
scumpiri alimente 2019 jpeg