Nunta lui George Simion, mai ceva ca Revelionul la Oache! Își pune pirostriile în Măciuca, iar numărul de invitați e copleșitor

Gata, totul e stabilit! George Simion face nunta în curând, pe data de 27 august, pe plaiuri mioritice. El și aleasa inimii sale se vor cununa în comuna Măciuca și vor avea câteva momente inedite, evenimentul fiind unul cât se poate de patriotic! Au renunțat la dansul clasic al mirilor, la dar, precum și la lista de invitați, motiv pentru care nunta liderului AUR va fi o adevărată sărbătoare.

Astfel, putem spune că de nunta lui George Simion nu se vor bucura doar el, Ilinca, femeia cu care e pregătit să își întemeieze o familie și apropiații celor doi, ci și locuitorii din Măciuca și alte localități din apropiere. Oveselu este epicentrul distracției în perioada următoare, însă deocamdată operațiunile pentru organizare sunt în plină desfășurare, iar zona arată mai degrabă a teatru de război.

S-ar putea să te intereseze și: Ilinca, ai grijă! George Simion înnebunește toate femeile cu freza asta nouă

Cel puțin 10.000 de persoane vor lua parte la momentul în care liderul AUR, George Simion, își va uni destinele cu Ilinca, femeia care a reușit să îi cucerească inima. Consilierul politicianului controversat susține că se așteaptă ca 15.000-20.000 de participanți să își facă apariția în seara cea mare, mai ales că masa și dansul vor fi achitate în totalitate de mire!

George Simion și Ilinca fac nuntă cu fast. O să fie festival în toată regula

Mirii au decis să renunțe la clasicul dar în plic, mai ales că nunta este plătită deja, în ciuda cheltuielilor uriașe pe care un eveniment de asemenea anvergură le implică. 42 de perechi de nași, atâtea persoană îi vor cununa pe cei mai iubiți dintre miri, dacă judecăm după numărul de persoane care le vor fi alături. Iar toți acești părinți spirituali ai viitorilor soți au făcut donații substanțiale, alături de ei sărind în ajutorul lui George Simion și câteva companii.

Ți-am mai pregătit și: Cine este Ilinca, viitoarea soție a lui George Simion. Logodnica liderului AUR a făcut Dreptul: «Are un traseu diferit»

Nu vor dansa valsul mirilor pe ritmurile lui Andrea Bocelli, Lady Gaga, Celine Dion sau alți cântăreți la modă, căci Ilinca și George au ales să își arate dragostea pentru popor chiar și în ziua în care doar dragostea dintre ei contează! Au renunțat și la vals, așa că vor încinge un dans popular, pe muzică folclorică, specifică plaiurilor mioritice, iar atmosfera va fi întreținută de greii muzicii: Taraful lui Tudorel Pană, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache și Theo Rose.

Pe lângă invitații din toate clasele sociale care sunt așteptați la nunta lui George Simion vom da nas în nas și cu Jandarmeria, Pompierii și specialiștii de pe Ambulanță care se vor asigura de bunăstarea tuturor persoanelor prezente. Accesul se va face frumos, organizat, cât de cât, iar invitații vor primi brățări de acces și vor petrece până în zori, grație liderului AUR, care va spune „Da!” uniunii dintre el și Ilinca, o tânără în vârstă de 24 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net