Dana Budeanu, față în față cu George Simion: «Ce ați făcut concret pentru acești oameni?»

În cadrul unei discuții televizate dintre Dana Budeanu și George Simion, parlamentarul a subliniat că o posibilă alianță între partidul AUR și actuala coaliție de guvernare e luată în considerare.

Alianța AUR-PSD-PNL, „un plan B”

George Simion este încrezător pentru următoarele alegeri, unde consideră că ar putea obține majoritatea la următoarele alegeri și va putea „schimba felul în care funcționează consiliile de administrație, instituțiile publice”.

Vezi și Sediul liderului AUR, George Simion, a fost atacat. Poliția a intervenit de urgență

În 2024, președintele partidului consideră că în turul doi, în cadrul alegerilor parlamentare, două blocuri politice se vor confrunta pentru a obține puterea: actuala coaliție PSD-PNL și partidul AUR.

„În 2024, în bătălia electorală, în turul doi de alegeri, la alegerile parlamentare se vor confrunta două blocuri: blocul unit al puterii de acum, PSD-PNL, și AUR, în care vom accepta, într-o alianță lărgită, toate formațiunile care nu au fost la guvernare, indiferent de ideologie, care vor să pună umărul la construcția unei Românii ca în Polonia”, a declarat George Simion, la Antena 3

George Simion a mărturisit că AUR ar putea face alianță cu PSD și PNL: „E planul B”.

Dana Budeanu, întrebări grele adresate președintelui AUR

De asemenea, în cadrul emisiunii Subiectiv, Dana Budeanu i-a adresat mai multe întrebări grele președintelui AUR, cea mai importantă fiind: „Ce ați făcut concret pentru acești oameni (n.r. - votanții)? Așteptările acestor oameni sunt minime.”

Citește și George Simion, acuzat că a folosit Poșta Militară pentru a trimite scrisori primarilor. Reacția copreședintelui AUR

Totuși, George Simion a amintit că procentul de doar 10% de voturi nu este suficient pentru a completa agenda AUR. În schimb, Dana Budeanu i-a adresat o altă întrebare privind existența partidului UDMR și performanțele sale din ultimii 30 de ani.

„Cum reușește UDMR-ul de 30 de ani, cu 5%, să facă tot ce are pe listă și tot ce-și promite?”, i-a adresat Dana Budeanu președintelui AUR.

Partidul AUR, în scădere

În luna aprilie, în urma unui sondaj realizat de CURS, dacă săptămâna viitoare ar avea loc alegerile parlamentare, Partidul Social-Democrat s-ar bucura de o intenție de 35% de vot, fiind urmați de către Partidul Național-Liberal cu 23%. În schimb, partidul Alianța pentru Unirea România este află în scădere, ajungând la 12%.

După ce au ieșit de la guvernare, partidul Uniunea Salvați România nu reușea, în luna aprilie, să treacă peste pragul de 11% intenție de vot.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Hari Bucur Marcu - FOTO Eduard Enea
carutas vs renault zoe captura video tik tok
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg