Sediul liderului AUR, George Simion, a fost atacat. Poliția a intervenit de urgență

Sediul AUR din orașul Bocșa a fost atacat cu o zi înainte de sosirea liderului GeorgeSimion în localitate. Autoritățile investighează incidentul. 

image
Sediul liderului AUR, George Simion, a fost atacat

Sediul AUR, din Bocșa, a fost devastat de persoane necunoscute cu o zi înainte de de sosirea liderului George Simion în oraș. În urma atacului, geamurile clădirii partidului AUR au fost sparte, iar tencuiala a fost de-a dreptul distrusă. 

Poliția a fost chemată de urgență, iar autoritățile fac cercetări la fața locului pentru stabilirea făptașilor. 

George Simion urmează să ajungă în Bocșa pentru o întâlnire cu susținătorii AUR din localitate. În prezent, liderul AUR se află într-un turneu prin țară, în cadrul căruia va poposi în mai multe orașe din Caraș-Severin, notează Antena 3

Vandalizarea sediului AUR din Bocșa a avut loc dimineață, chiar cu o zi înainte de vizita liderului AUR, George Simion. Este a doua oară când sediul AUR din Bocșa este atacat, căci primul incident a avut loc în timpul alegerilor locale. 

George Simion are dosar penal pentru declarații antisemite

George Simion a devenit cunoscut pe scena politică românească pentru viziunea sa radicală, ca președinte a partidului AUR. Datorită declarațiilor controversate, precum și a mișcărilor de stradă masive pe care le-a inițiat, George Simion a ajuns un personaj extrem de controversat. 

Unul dintre derapajele sale recente vizează declarațiile despre Holocaust, considerate antisemite, în contextul în care politicianul ar fi minimalizat importanța genocidului evreilor din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Comportamentul liderului AUR a fost luat în vizor și de parlamentarii Likud, cel mai mare partid din Israel. Eli Hazan, purtătorul de cuvânt al partidului, a declarat în urmă cu o lună, că partidul lui George Simion are un discurs antisemit. 

Afirmațiile liderului din Israel au fost făcute după ce George Simion s-a opus unei inițiative educative de a introduce o materie în școli în care elevii ar fi învățat despre Holocaust.

Din cauza acestei atitudini vehemente, lui George Simion i s-a întocmit un dosar penal pentru minimalizarea importanței Holocaustului, despre  care a afirmat că este "o temaă minoră".

    Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Lucian Ovidiu Heiuş INQUAM Photos George Calin jpg
Putin   GettyImages 525048528 jpg
image
image
image
image
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg