George Simion, stropit cu cerneală la Iași. Uite în ce hal arată liderul AUR! Agresorul: „Așa am vrut eu!”

Ultima actualizare:

George Simion a fost stropit cu cerneală la Iași, în Piața Unirii. El sosise la manifestările organizate cu prilejul Unirii Principatelor Române, scrie Adevărul

UPDATE. A apărut prima fotografie cu agresorul lui George Simion, cel care l-a stropit pe liderul AUR cu cearneală la Iași. 

Există zvonuri care susțin că atacul asupra liderului AUR ar fi fost orchestrat chiar de către primarul Iașiului, Mihai Chirica, scrie antena3. 

Cert este că la această oră, atacatorii, soț și soție, se află la audieri.

Bărbatul are 32 de ani, este inginer și, în urmă cu puțin timp, a declarat în fața anchetatorilor că a făcut acest lucru pentru că așa și-a dorit el.

image

UPDATE: Autorităţile din Iaşi audiază la această oră două persoane implicate în incidentul cu copreşedintele AUR, fiind vorba despre o femeie şi un bărbat, soţ şi soţie. Bărbatul este cel care a aruncat cerneala, fără a-i spune nimic reprezentantului AUR. George Simion a precizat că nu va depune plângere penală în acest caz şi nici nu vrea ca bărbatul să fie amendat.

image

George Simion, liderul AUR a ajuns în Piaţa Unirii din Iaşi, pentru a sărbători Unirea Principatelor Române, deşi autorităţile locale nu au organizat niciun eveniment oficial. El a fost stropit cu cerneală în timpul manifestărilor.

image

George Simion: „Nu mă supăr”

Liderul AUR, George Simion, a fost stropit cu cerneală în timpul manifestărilor de la Iaşi, în ziua Unirii Principatelor Române, la 24 Ianuarie.

image

Bărbatul care l-a atacat pe politician a fost ridicat de către jandarmi. „Nu mă supăr şi chiar îi rog pe poliţişti să nu îl amendeze pe individ. Noi îi iubim pe toţi românii”, a transmis George Simion imediat după incident.  

image

Un eveniment similar a avut loc anul trecut tot în Piaţa Unirii, atunci când primarul Mihai Chirica a stropit cu iaurt de către un participant la evenimente. Un protestatar a ieşit din mulţime şi s-a apropiat de primarul Mihai Chirica, aflat în mijlocul mulţimii şi l-a împroşcat cu iaurt, reproşându-i că nu a făcut nimic pentru construirea unei autostrăzi care să lege Moldova de Transilvania şi implicit de Vestul Europei.

Imediat, bărbatul a fost ridicat de către jandarmi, el refuzând să le dea acestora buletinul.

image

Peste 1.000 de persoane s-au adunat luni dimineaţă, 24 ianuarie 2022, în Piaţa Unirii din Iaşi pentru a sărbători Unirea Principatelor Române, în ciuda deciziei autorităţilor locale, care au spus că nu vor organiza niciun astfel de eveniment în centrul oraşului, din cauza creşterii numărului de infectări cu coronavirus în judeţ.  În Piaţa Unirii s-au adunat şi oameni care militează pentru construirea autostrăzilor în zona Moldovei.

George Simion, stropit cu cerneală la Iași. Două persoane au ajuns la Poliție

Jandarmeria Iași face primele precizări după ce liderul AUR George Simion a fost stropit cu cerneală la ceremonia care marchează Mica Unire, la Iași. „În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanții prezenți în Piata Unirii din Iași, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanță lichidă de culoare albastră. În acest caz, două persoane au fost identificate și extrase din mulțime de către Poliția Locală a Municipiului Iași și au fost preluate de Secția 3 Poliție a Municipiului”, au transmis reprezentanții IJJ Iași.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net