George Simion, stropit cu cerneal─â la Ia╚Öi. Uite ├«n ce hal arat─â liderul AUR! Agresorul: ÔÇ×A╚Öa am vrut eu!ÔÇŁ

24 ianuarie 2022

George Simion a fost stropit cu cerneal─â la Ia╚Öi, ├«n Pia╚Ťa Unirii. El sosise la manifest─ârile organizate cu prilejul Unirii Principatelor Rom├óne, scrie Adev─ârul

UPDATE. A ap─ârut prima fotografie cu agresorul lui George Simion, cel care l-a stropit pe liderul AUR cu cearneal─â la Ia╚Öi. 

Exist─â zvonuri care sus╚Ťin c─â atacul asupra liderului AUR ar fi fost orchestrat chiar de c─âtre primarul Ia╚Öiului, Mihai Chirica, scrie antena3. 

Cert este c─â la aceast─â or─â, atacatorii, so╚Ť ╚Öi so╚Ťie, se afl─â la audieri.

B─ârbatul are 32 de ani, este inginer ╚Öi, ├«n urm─â cu pu╚Ťin timp, a declarat ├«n fa╚Ťa anchetatorilor c─â a f─âcut acest lucru pentru c─â a╚Öa ╚Öi-a dorit el.

image

UPDATE: Autorit─â┼úile din Ia┼či audiaz─â la aceast─â or─â dou─â persoane implicate ├«n incidentul cu copre┼čedintele AUR, fiind vorba despre o femeie ┼či un b─ârbat, so┼ú ┼či so┼úie. B─ârbatul este cel care a aruncat cerneala, f─âr─â a-i spune nimic reprezentantului AUR. George Simion a precizat c─â nu va depune pl├óngere penal─â ├«n acest caz ┼či nici nu vrea ca b─ârbatul s─â fie amendat.

image

George Simion, liderul AUR a ajuns ├«n Pia┼úa Unirii din Ia┼či, pentru a s─ârb─âtori Unirea Principatelor Rom├óne, de┼či autorit─â┼úile locale nu au organizat niciun eveniment oficial. El a fost stropit cu cerneal─â ├«n timpul manifest─ârilor.

image

George Simion: ÔÇ×Nu m─â sup─ârÔÇŁ

Liderul AUR, George Simion, a fost stropit cu cerneal─â ├«n timpul manifest─ârilor de la Ia┼či, ├«n ziua Unirii Principatelor Rom├óne, la 24 Ianuarie.

image

B─ârbatul care l-a atacat pe politician a fost ridicat de c─âtre jandarmi. ÔÇ×Nu m─â sup─âr ┼či chiar ├«i rog pe poli┼úi┼čti s─â nu ├«l amendeze pe individ. Noi ├«i iubim pe to┼úi rom├óniiÔÇŁ, a transmis George Simion imediat dup─â incident.  

image

Un eveniment similar a avut loc anul trecut tot ├«n Pia┼úa Unirii, atunci c├ónd primarul Mihai Chirica a stropit cu iaurt de c─âtre un participant la evenimente. Un protestatar a ie┼čit din mul┼úime ┼či s-a apropiat de primarul Mihai Chirica, aflat ├«n mijlocul mul┼úimii ┼či l-a ├«mpro┼čcat cu iaurt, repro┼č├óndu-i c─â nu a f─âcut nimic pentru construirea unei autostr─âzi care s─â lege Moldova de Transilvania ┼či implicit de Vestul Europei.

Imediat, bărbatul a fost ridicat de către jandarmi, el refuzând să le dea acestora buletinul.

image

Peste 1.000 de persoane s-au adunat luni diminea┼ú─â, 24 ianuarie 2022, ├«n Pia┼úa Unirii din Ia┼či pentru a s─ârb─âtori Unirea Principatelor Rom├óne, ├«n ciuda deciziei autorit─â┼úilor locale, care au spus c─â nu vor organiza niciun astfel de eveniment ├«n centrul ora┼čului, din cauza cre┼čterii num─ârului de infect─âri cu coronavirus ├«n jude┼ú.  ├Än Pia┼úa Unirii s-au adunat ┼či oameni care militeaz─â pentru construirea autostr─âzilor ├«n zona Moldovei.

George Simion, stropit cu cerneal─â la Ia╚Öi. Dou─â persoane au ajuns la Poli╚Ťie

Jandarmeria Ia╚Öi face primele preciz─âri dup─â ce liderul AUR George Simion a fost stropit cu cerneal─â la ceremonia care marcheaz─â Mica Unire, la Ia╚Öi. ÔÇ×├Än jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participan╚Ťii prezen╚Ťi ├«n Piata Unirii din Ia╚Öi, la o manifestare public─â nedeclarat─â, a fost aruncat─â o substan╚Ť─â lichid─â de culoare albastr─â. ├Än acest caz, dou─â persoane au fost identificate ╚Öi extrase din mul╚Ťime de c─âtre Poli╚Ťia Local─â a Municipiului Ia╚Öi ╚Öi au fost preluate de Sec╚Ťia 3 Poli╚Ťie a MunicipiuluiÔÇŁ, au transmis reprezentan╚Ťii IJJ Ia╚Öi.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
image png
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg
inceput de an scolar jpeg