Previziunile lui George Simion. Președintele României o să fie dat de AUR

George Simion a discutat despre viitorul președinte al României, cel care îl va înlocui pe Klaus Iohannis. Președintele AUR a dezvăluit și ce partid va ocupa fotoliul de la Cotroceni, după opinia sa.

image
George Simion, președintele AUR

Alegerile prezidențiale din 2022 sunt deja disputate de politicieni! Președintele AUR, George Simion, a mărturisit la evz live că, în mod cert, președintele României va fi ales din partidul AUR, iar asta pentru că deja au foarte mulți admiratori și susținătorii. Mai mult, parlamentarul a declarat că nu are cu cine concura în această cursă electorală.

„Laura Codruța Kovesi ar fi o alegere proastă la alegerea președinției. Președintele o să fie dat de AUR. Eu nu voi candida, pentru că sunt persoane mai capabile, care merită să ocupe fotoliul de la Cotroceni. Și pentru că e o tendință, odată ce noi am intrat în Parlament, și am arătat oamenilor că se poate, acum să merg mai departe. Eu am 35 de ani. Este vreme. Nu doresc să candidez acum.”, a declarat George Simion la evz live.

Prezentatorul emisiunii l-a dat exemplu pe fostul realizator de la Realitatea TV, însă președintele AUR are o părere proastă despre acesta. „Rareș Bogdan nu are 35 de ani, iar pe el îl scuipă lumea. Față de noi, oamenii au o atitudine neutră.”, a mai spus Simion.

Din ce trăiește George Simion

„Donez 90% din câștiguri. O mie de euro chirie, 4000 de lei diurnă dacă ești activ. 1400 de lei transport, bilete de tren/avion, telefon. Am salariu 12.100 ca lider de grup. Suma totală e 28.000 de lei, jumătate nu trebuie justificată, iar 14.000 de lei trebuie să-i justific. Am avut curajul să le spun oamenilor cum stă treaba. Că nu am mașină scumpă, eu vin cu Loganul. Am o problemă de când am ajuns parlamentar, toată lumea vrea să-mi achite masa.  Am avut noroc la Suceava, unde am avut prieteni care m-au ajutat cu gazda. Nu fac concediile la Dubai, cum fac alți parlamentari.  M-au căutat să vadă dacă mă găsesc cu ceva. Dar eu n-am ce să ascund.”, a mai spus George Simion, la evz live.

stanga
dreapta
george simion claudiu tarziu jpg
george simion id154439 inquam photos octav ganea jpeg
george simion jpeg
george simion protest jpg
george simion jpeg
george simion jpg
george simion jpeg
george simion jpg

AUR, partidul surpriză de la guvernare

George Simion a înființat AUR pe 1 decembrie 2019. Președintele partidului este din Focșani, Vrancea, este un cunoscut activist civic și politician conservator de dreapta, ales deputat în legislatura 2020-2024.

Potrivit Wikipedia, George Simion are 5 interdicții pe teritoriul Republicii Moldova, prima fiind primită pe 16 decembrie 2014. Liderul AUR a fost înștiințat la vama Albița că are interdicție de a traversa Prutul fără nicio explicație din partea poliției de frontieră. Mai târziu, în mai 2015, Simion a fost reținut în fața Liceului „Gheorghe Asachi‟ din Chișinău, de unde a fost condus de colaboratorii Serviciului de Informații și Securitate la sediul instituției

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
bruna barbie casa instagram (9) jpg
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg