George Simion a st├órnit hohote de r├ós ├«n Parlament: ÔÇ×Unde e micu┼úul, unde a plecat Florin C├«┼úu?ÔÇŁ

25 noiembrie 2021
image
George Simion a strigat de la tribuna Parlamentului dup─â Florin C├«╚Ťu ╚Öi a st├órnit hohote de r├ósSursa foto: Facebook/George Simion

George Simion, copre╚Öedinte AUR, a avut, miercuri, ├«n Parlament, un discurs furibund la adresa lui Florin C├«╚Ťu, proasp─ât pre╚Öedinte al Senatului. Aflat la tribun─â, ├«n ziua ├«nvestirii Guvernului Ciuc─â, Simion s-a dezl─ân╚Ťuit.

Copre┼čedinte AUR, George Simion, l-a ├«ntrebat joi, de la tribuna Parlamentului, pe pre┼čedintele de ┼čedin┼ú─â, Marcel Ciolacu, ÔÇ×unde se ascundeÔÇŁ Florin C├«┼úu, care lipsea din sal─â. 

ÔÇ×Pe procedur─â, domnule pre┼čedinte, nu l-am v─âzut pe pre┼čedintele Senatului, pe domnul Florin C├«┼úu. Pe unde se ascunde? Unde s-a ascuns Florin C├«┼úu? ├Äi este fric─â, este jenat, poate intr─â ├«n depresie, unde este micu┼úul, unde a plecat Florin C├«┼úu? Probabil este cu domnul Klaus Iohannis, (...) l-a trimis la c├ó┼čtigat pre┼čedin┼úia PNL, ce s-a ├«nt├ómplat? Domnii de la PNL, ce s-a ├«nt├ómplat? Dac─â ave┼úi demnitate, un singur lucru: bila neagr─â ├«n urna alb─â ┼či bila alb─â ├«n urna alb─â, asta ar fiÔÇŁ, a declarat George Simion ├«n ┼čedin┼úa plenului reunit al Parlamentului pentru ├«nvestirea Guvernului Ciuc─â.

George Simion: ÔÇ×Facem opozi╚Ťie la dictatura lui IohannisÔÇŁ

El a ad─âugat c─â va urma o opozi┼úie la ÔÇ×dictatura lui Klaus IohannisÔÇŁ, motiv pentru care a f─âcut un apel la parlamentarii ÔÇ×adev─âra┼úiÔÇ× s─â se al─âture AUR.

ÔÇ×Invit parlamentarii adev─âra┼úi ┼či na┼úional-liberali s─â ni se al─âture, pentru c─â va urma o opozi┼úie la dictatura lui Klaus Iohannis, o dictatur─â care nu v─â place nici dumneavoastr─â, domnule Fenechiu, fost la Partidul Poporului Dan Diaconescu. Nu v─â place nici dumneavoastr─â dictatura lui Klaus Iohannis ┼či mul┼úi dintre voi nu ├«l mai suporta┼úi pe Klaus Iohannis ┼či sper cu acest nou Guvern, s─â nu ajungem s─â toler─âm o dictatur─â ├«n care s─â fie numi┼úi de la Ap─ârare ┼či de la Servicii p├ón─â ┼či ┼čefii de la federa┼úiile de fotbal ┼či de la federa┼úiile de sportÔÇŁ, a mai sus┼úinut Simion, potrivit Agerpres.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg