Cine este Ilinca, viitoarea soție a lui George Simion. Logodnica liderului AUR a făcut Dreptul: «Are un traseu diferit»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După ce internetul a vuit pe tema nunții liderului AUR, George Simion ne-a oferit în exclusivitate și primele declarații despre cea care urmează să îi devină în curând soție, Ilinca Munteanu. Politicianul a dezvăluit care sunt planurile lor de viitor, dar și ce traseu în viață și-a ales partenera lui. 

Ilinca Munteanu, viitoarea soție a lui George Simion Foto: Click!
Ilinca Munteanu, viitoarea soție a lui George Simion Foto: Click!

George Simion a ales să fie destul de discret atunci când a fost vorba de viața personală, pe paginile sale din mediul online regăsindu-se în special mesaje politice. Tocmai de aceea, după ce a publicat mai multe imagini în compania Iuliei Burcea, s-a crezut că tânăra este aleasa inimii sale. 

Cum a fost confundată viitoarea soție a lui Simion: Ea este adevărata logodnică a lui George Simion. Imagini cu ei de la malul mării

George Simion, primele declarații despre Ilinca, viitoarea lui soție

Pentru a pune capăt confuziei, George Simion a devenit puțin mai deschis și a publicat câteva imagini cu cea care urmează să îi devină soție (pe bune de data aceasta!), iar Click! a reușit să intre puțin mai mult în viața politicianului. Liderul AUR ne-a dezvăluit cine este Ilinca, partenera lui, dar și ce planuri de viitor și-au făcut cei doi. Aceștia urmează să pășească în fața altarului la data de 27 august. 

Logodnica lui George Simion a urmat Dreptul, iar Simion ne-a explicat că aceasta nu dorește să se implice în politică, alegând un traseu cu totul diferit față de al său.

Vezi aici declarațiile celor doi, după marea confuzie: Iulia Burcea: „Nu mă căsătoresc cu George Simion”/ Liderul AUR: „Nu este mireasa mea”

George Simion: „Vrem să facem mulți copii!”

În plan personal, liderul politic a dezvăluit că el și Ilinca își doresc cât mai mulți copii! De asemenea, liderul AUR a atins și subiectul expunerii mediatice a relației lor, explicând că atât el, cât și iubita lui, se feresc cât de mult pot de acest lucru. 

Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public, cei care ne vor binele sunt așteptați la nuntă pe 27 august.

Îmi poate scrie oricine pe Facebook și le dau invitația la nuntă. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu.”, a declarat George Simion pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
apa de gura jpeg
casatorie shutterstock jpg
Dantura - periaj - spalat pe dinti FOTO Shutterstock
Regele Charles jpg
avion pixabay jpg
vin roma istock jpg
Întâlnirea secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, cu președintele României, Klaus Iohannis, la Cotroceni. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
topor shutterstock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net