George Simion se însoară! Liderul AUR vrea o nuntă fără dar

Ultima actualizare:

Liderul AUR, George Simion, este un personaj de pe scena politică a cărui personalitate l-a transformat într-o adevărată vedetă pentru susținătorii săi. Simion tocmai a anunțat că face mare nuntă cu aleasa inimii sale, iar nuntași vor trebui să se conformeze unei anumite condiții. 

George Simion este îndrăgostit și decis să-și pună pirostriile alături de o femeie de ispravă, care a reușit să-l fascineze pe ,,rebelul" politicii românești. Politicianul a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că evenimentul va avea loc pe 27 august, în Vâlcea, la Oveselu. 

Simion a adresat o invitație susținătorilor, pe rețelele de socializare și i-a anunțat că toată lumea este invitată la nunta sa, iar singura condiție este să poarte cămăși populare. 

,,Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!", a scris cu un entuziasm debordant, George Simion. 

Citește și: George Simion, preşedintele AUR, condamnă ameninţările primite de Maia Morgenstern. Mesajul este semnat "din partea AUR"

George Simion nu vrea daruri de nuntă

Într-un alt mesaj, postat pe social-media, liderul AUR a oferit mai multe detalii cu privire la desfășurarea evenimentului, însă specialiștii au observat câteva detalii extrem de interesante, și anume că politicianul e posibil să se fi inspirat în organizarea ceremoniei din nunta lui Zelea Codreanu. 

Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți. (...) Pentru mine important e să veniți, nu daruri sau altceva. Obligatoriu e să veniți în cămașă tradițională”, a mai scris liderul AUR.

Citește și: Previziunile lui George Simion. Președintele României o să fie dat de AUR

La prima vedere, planurile liderului AUR par a descrie un eveniment în inima naturii alături de familie, prieteni și susținători. După cum se vede, politicianul are de gând să pună la dispoziția invitaților chiar și autocare care trec prin fiecare județ al României.

Aceste aspecte, îmbinate cu spiritul naționalist, extremist al lui George Simion și acuzațiile de antisemitism aduse la adresa sa, au generat comparații cu faimosul legionar antisemit Zelea Codreanu. 

Nunta lui Zelea Codreanu a fost atent documentată de cronicile vremii, ceremonia s-a desfășurat în Focșani și au participat între 80.000 și 100.000 de oameni.

,,Nunta lui Codreanu s‑a desfăşurat la Crâng. Asistenţa era formată din câteva zeci de mii de persoane (între 80.000 şi 100.000). Corneliu Codreanu împreună cu tânăra sa soţie Elena şi‑au făcut apariţia într‑un car tras de boi, bine decorat. Nunta era organizată în aer liber, era vară şi vreme foarte frumoasă”, notează revista Historia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net