Ea este adevărata logodnică a lui George Simion. Imagini cu ei de la malul mării

Ultima actualizare:

George Simion, președintele AUR, a spus „stop” speculațiilor cu privire la identitatea viitoarei sale soții, deoarece mai multe fotografii cu iubita sa, cu care urmează să se căsătorească pe 27 august, au apărut în spațiul online.

Nunta președintelui AUR a fost subiect de discuții și speculații o bună perioadă de vreme, dar cu cât ne apropiem de data de 27 august, când va avea loc nunta la care George Simion așteaptă pe toată lumea, cu atât semnele de întrebare cu privire la identitatea viitoarei soții sunt în creștere. 

Cine este, de fapt, viitoarea soție a președintelui AUR

Totuși, se pare că George Simion e gata să răspundă tuturor întrebărilor și să nu mai dea curs speculațiilor cu privire la identitatea viitoarei sale soții. 

George Simion a postat imaginile cu viitoarea sa soție chiar pe pagina lui de Facebook, unde mai mulți urmăritori le-au urat casă de piatră și o relație frumoasă. 

În trecut, din cauza fotografiilor apărute în mediul on-line, s-a vehiculat că Iulia Burcea ar fi, de fapt, viitoarea soție a lui George Simion. Totuși, Iulia a răspuns reporterilor Click! acestor afirmații, menționând că, de fapt, cei doi nu sunt nici măcar împreună. 

„Nu sunt iubita lui George Simion. Nu mă căsătoresc cu el”, ne-a spus Iulia Burcea, în exclusivitate.

Urmărește mai mult informații despre acest subiect: Iulia Burcea: „Nu mă căsătoresc cu George Simion”/ Liderul AUR: „Nu este mireasa mea”

Totuși, se pare că doar timpul a putut să răspundă întrebărilor. Așadar, viitoarea soție a lui George Simion nu a fost prezentată publicului larg chiar de către președintele de partid, iar acum ne-am putem face o idee despre modul în care nunta de pe 27 august va avea loc. 

George Simion este un om discret când vine vorba de viața sa personală, menținându-și profilul de Facebook și Instagram doar pentru postări ce țin de sfera politică, singurele momente în care putem intra în viața lui George Simion fiind anunțurile făcute despre anumite evenimente sau răspunsul la diverse acuzații. 

George Simion, nuntă în stil românesc, cu autocarele pregătite

Pe data de 27 august, George Simion plănuiește o nuntă fără dar, anunțul fiind făcut chiar de către acesta, pe pagina lui de Facebook. 

Află unde va avea loc nunta lui George Simion: George Simion se însoară! Liderul AUR vrea o nuntă fără dar

Așa cum este de așteptat, Simion dorește o listă exactă a persoanelor ce vor ajunge la cel mai important eveniment al președintelui de partid. Astfel, există liste speciale în care cetățenii se pot înscrie, ca să se pregătească mai multe autobuze, pentru transportul persoanelor respective la nunta lui George Simion.

Totuși, George Simion are o cerință specială: cămașa populară. Purtarea acesteia este imperativă pentru a participa la cel mai important eveniment al președintelui de partid.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net